Реших да хапна някъде, където предлагат традиционна българска кухня.Наблизо на ул\"Кирил и Методий\" видях бистро\"Николета\"Още с влизането си в заведението ме обгърна чувството, че няма да получа това, за което съм дошъл.Притесняваше ме неугледната обстановка, но се надявах поне кухнята да е на ниво.УВИ!!!!!Това бяха само надежди!!!!Сервитьорката беше изключително недоволна от факта, че я безпокоя след безсънна нощ. Чакайки повече от 40 минути,вече бях прегладнял. На всичкото отгоре храната беше под всякаква критика-наистина се опитвах да разбера какво консумирам. В този момент влезе голяма група от господа, които видимо имаха намерение да гуляят. След минути започна \"традиционната\" българска музика тип чалга и купона на върпосната коч компания се развихри. Алкохолът, който беше доста долнопробен, се лееше в промишлени количества. По едно време обстановката доби пълния си кръчмарски вид-с пиянските викове, мятания и прескачания по масите.Явно пространството вътре не им беше достатъчно, те се прехвърлиха на масите отвън, където ползваха масите като препятствия-прескачаха ги,псуваха, крещяха. Възмутен от цялата тази простотия, платих набързо и си тръгнах. Няколко часа по-късно отново минах минах покрай заведението и въпросните юнаци продължаваха да се вихрят навън.Ако решите да посетите заведението-снабдете се с каски,тапи за уши и е желателно да имате здрав стомах, за да издържите на отвратителната им кухня.