Приятелю продадена ми е ФАБРИЧНО ДЕФЕКТНА СТОКА. Това че ти си свикнал на второкачествено обслужване означава че именно хора като теб дърпат държавата ни на долу. И споко, ще ходя до UK когато си искам и за колкото си искам, с високоплатена работа, ти мен не ме мисли. Помисли си ти как живееш в тази държава, твоята околна среда, качеството ти на живот и как позволяваш да ти газят ПРАВАТА ежедневно, същите които и в UK важат, които в случая са;
1. Връщане на парите
2. Замяна (което бе редно в случая)
3. Ремонт
4. Отбивка от цената
Попита ли се отворко защо всъщност категорично ми отказаха останалите 3 права? По-скоро ВСИЧКИТЕ 4 като се пробваха да ме пратят директно на сервиз без да поемат ЗАКОНОВАТА ОТГОВОРНОСТ да въведат рекламация в регистъра си, което би значило че не мога да си искам парите обратно след 30 дни ако не отстранят проблема.
Това всъщност ми се случи защото ми върнаха радиатора НЕОТРЕМОНТИРАН. Оказа се че сервиза нямал резервната част но това не ги спря да ми го върнат в същия вид в който им го предадох. Ако трябваше да чакат тази част да бъде доставена, щяха да минат 30 дни и за това предполагам ми се върна предсрочно.
От къде на къде аз да търпя главоболия, разправии, разноски, търчане и студ за чисто нов продукт закупен с фабричен дефект? Това е коледен бонус от Техномаркет за който не съм си дал парите. Щом на теб ти харесва, прави го но не разговаряй повече с мен.
Това че ти си свикнал на мизерия, че не си отстояваш правата и не ти прави впечатление в каква кочина живееш всеки ден (поради това че възприемаш неспазването на законите за нормално) не значи че цивилизованата част от населението трябва да толерира непоносимо отношение от търговците, камо ли да взима съвети от незначими и ограничени личности като теб.
Между другото се занимавам именно с търговия и много добре знам какво значи качествено обслужване на клиенти, техните права и това как грижата за клиента е най важното нещо при поддържане на един бренд, привличане на нови клиенти и склонноста на един клиент да купи от теб повторно.
Не е лошо да попътуваш малко, белким почнеш и с прибори да се храниш.