Здравейте!
Пиша тук в изблик на гняв... ето и случаят: Става дума за фирма \"Калея\" по маршрут Дряново - София; Брат ми купи 3 билета (за него и двама приятели), но в същия ден си изгуби портмонето, където освен лични документи и кредитни карти бяха и билетите. Когато отидохме на автогарата, ни казаха, че трябва да се купят наново билети, тъй като \"такова е нареждането\". Та за какво се правят тия дубликати, където на всичко отгоре пише и името на клиента?! Само за фирмен отчет ли? И забележете, че билетите, купени втория път, отговарят на местата от първоначално закупените билети... т.е. платиха за едно място двойна цена. Търсих някъде да видя въпросното \"нареждане\" черно на бяло, или поне нещо, свързано със загуба на билети, но не открих каквото и да е. Знам, че той има вина, че не е съхранил билетите, но искам да знам какво се прави при тази ситуация, отказвам да приема обаче, че трябва да се платят същите места наново... това е абсурдно. Надявам се някой да изкаже мнение, за което ще съм благодарна.