Всичко което чета тук е абсолютно същото както и при бившите БТк сега Виваком,истински рекет е подписания договор ,жалвал съм се до всчики отговорни институций ,но само новия ОМБУДСМАН ми даде отговор че е предупреден оператора Вива ком.Искам да кажа на kiara че ако ти решиш някога да си прекратиш договора с който и да е от тук изброените оператори на услуги почти на 60% е възможно да не успееш защото все пак става въпрос само за 1-н ден в годината,дори и да си доволен клиент когато чуеш за такива неправди ставаш автоамтично разочарован недоволен клиент, защото това не е справедливо и тук държавните органи трябва да вземат страната на клиента,защото безобразията на операторите са безкрайни,не може да плащаш такси и неустойки когато не ползваш услуга и на всичкото от горе да няма с кого да се споразумеш за каквото и да било.За GERMANOS и аз не искам да чуя,няма да вляза и да си платя сметката там,купих си моб.тел. NOKIA от този магазин във варна на 8-и прим.полк ,развален софтуер ли беше какво беше не знам но блокираше забиваше както заразен с вирус компютър,на 1-та година 2-а пъти ,на 2-та година на 3-я път сякаш го оправиха,вече 4-а година няма проблем ама телефона или не беше нов или беше дефектен ,но първо ме обвиниха че съм го изтървал после че не го пазя ,зарядното не работи от 6-ия месец още,но то не подлежало на гаранция а проблема е в кабела му явно защото като го раздвижа зарежда но видимо няма нищо .Всички залагат на автоамтичното подновяване на договора и то заради таксите за цяла година.Ползваш не ползваш плащаш.Тази практика първо тръгна от БТК след като я приватизираха...