Във жилижните блокове има разлепено някакво известие, изглеждащо доста официално и с претенциите да е
от \"Общината\". Там пише, че във връзка с новия закон за етажната собственост, живущите в съответния
вход на блока СА ДЛЪЖНИ (!??) да учредят дръжество с незнам какъв си управителен и контролен съвет и
други там \"дрън - дрън\".
Аз съм свободен гражданин и по конституция имам право (А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ) да се сдружавам. Забравих да
кажа, че въпросното бюрократично творение е доста сериозно и заплашително, завършва със заплаха за
някакви там глоби (а може би и затвор или направо ЕКЗЕКУЦИЯ) за тези, които не искат зорлем да се
сдружават.
Плиткоумниците общинари, които забравят че са на обществената хранилка, вместо да се погрижат за реда и
спокойствието на хората са се захванали да ДУПЕДАВСТВАТ на концерните ВиК, ЕОН, Парно (лайнари
най-големи) и др., за да могат тези да отправят искове направо към целия вход, а не към неизправните
граждани поотделно. (Ами аз имам магазин за рибки и кучешка храна, не мога ли да ги продаван направо на
цели жилищни блокове, вместо на всеки гражданин поотделно, някак по-лесно ще ми е ?)