zdravei,
absolutno razbiram problema ti i moyat savet e da posetish serviza na Eldom invest v Sofia i da si poiskash parite,zastoto te sa gola voda,az samata imash razpravii i saveta mi e ot lichen opit!
Nkratkao ste ti razkaja kakva be moyata situaciya.Predi dve godini si kupih boiler na Eldom invest,ot seriyata Diplomat,chiyato reklama techeshe aktivno po TV.Poradi profilaktikata koyato se provejda pochti vsyako lyato v Sofia reshush da zakupya tehniyat nov vid boiler,imaiki vpredvid,che te sa utvardila se na pazara firma.Za dve godini toi soya v serviza im v Krasno selo poveche otkolkoto v doma mi.Posledvaha bezbroi razpravii s edin ot tehnicite im,toi gorkiyat kade razbira kade ne.Sled tova mi dadoha savsem drug boiler i moyata shasha prelya.Otkashih boilera si i go zanesoh v serviza zaedno s pridrujavastite go postavka za dush,markuchi i t.n.i saotvetno nai-vajnoto garancionnta karta,v koyato izrichno pisheshe,che imam pravo da napravya reklamaciya sled izdaden ot serviza dokument,che ne sam dovolna ot saotvetniya produkt,koito sam zakupila.Kakto se ochakvashe mnogokratno se opitaha da mi otkajat,kaot kazaha, che ne mogat da izdadat takav dokument,predlojiha mi da mi smenyat biolera s nov,koito ste pristigne ot Varna kadeto e centralniyat im ofis.Men tova vaobste ne me ustroivashe tai-kato razocharovanieto kakto ot serviza kato takav taka i ot bikluka,koiot sa napravili beshe golyam i az im kazah, che edinstveniyat variant az da si tragna ot serviza im e da mi varnat parite.Stana edno malko shou,no az byah reshila, che naistina ste polucha parite si,koito savsem ne byaha malko,pak i zasto tryabva da gi podaryavam ei taka na nyakoi.V kraina smetka tova e gavra s potrebitelite,a osvaen tova tozi boiler beshe 7.5KW,\"nadejden\",\"ikonomichen\" i neznam oste kakva go reklamiraha...........I zastanah tam,uporito chakaiki da polucha obratno parite si,no sled kato choveka pred men viduya che naistina nestata sa seriozni i az naistina nyama da si tragna,mi kaza da doida na sledvastiyat den za da gi polucha!i naistina taka stana............poluchih gi i se otarvash ot tazi otvratitelna i nekompetentna firma.........naistina moje bi chovek tryabva kato kupuva el.ured parvo da prouchi ima li serviz toi ili ne,da izbere ured spryamao serviza,zastoto vse v nyakakav moment nesto se sluchva i dopirame da uslugite na otriziraniyat serviz,
Nadyavam se da sam uspyala da vdahna nadejda i da te ambiciram da se borish s tyah zastoto te ne si zaslujavat!
Uspeh!