Активни Потребители

Домакинство => Облекло и обувки => Темата е започната от: ralito_we в Май 27, 2010, 11:56:55 am

Титла: изтекла гаранция
Публикувано от: ralito_we в Май 27, 2010, 11:56:55 am
Здравейте , имам въпрос относно изтекла гаранция на обувки.Аз съм продавачка в магазин и една госпожа дойде да предяви рекламация на закупени обувки , но гаранцията беше изтекла преди три дни.Категорично ми отказа обувките да се ремонтират поради цитирам : \"жена като с моите килограми няма да я издържат ако се ремонтират\" и съответно нямах друг избор и й въстонових сумата.Значи потребителите имат права , а търговците не.Нали за това е 30-дневна гаранция.Въпросът ми е длъжни ли сме да приемаме рекламация след изтичането на гаранцията?
Титла: изтекла гаранция
Публикувано от: Вечно съм Няващсе в Май 27, 2010, 01:04:41 pm
Знам и един по-интересен случай. Преди  няколко години един железничар беше намерил чанта с 10 000 лв и я беше върнал. Какво да се прави - все пак на такива хора се крепи обществото, ако всички станат приватизатори, ДС-ари и ДДС-ари нали няма да има какво да се краде.
Титла: изтекла гаранция
Публикувано от: fanchul в Май 28, 2010, 03:47:33 pm
Клиентката ви не е била в правото си за ви прави рекламация след изтеклата гаранция. Съвсем спокойно сте могли да я отпратите, дори и без поправка. Мине ли гаранцията, проблемът вече не е ваш и нямате никакви задължения.