Активни Потребители

Спорт и отдих => Екскурзии => Темата е започната от: hrisi1303 в Юли 29, 2010, 07:41:41 pm

Титла: хотел Белвю и играта на бонбони Морска пяна
Публикувано от: hrisi1303 в Юли 29, 2010, 07:41:41 pm
Участвахме в играта на бонбони \"Морска пяна\" и хотел \"Белвю\" - Златни пясъци. От хотела ни се обадиха, че сме спечелили 4 дневна почивка в хотела. На страницата на хотела и в условията на играта пише /цитирамІ :УЧАСТВАЙКИ В ИГРАТА НА ХОТЕЛ „БЕЛВЮ” ВИЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ЗА ПЕРИОДА ОТ 01.06. ДО 30.09.2010 Г. ВСЕКИ МЕСЕЦ СЛЕДНИТЕ 16 НАГРАДИ: ЧЕТИРИДНЕВНА ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В ХОТЕЛА, ИЛИ ПО ВАШ ИЗБОР УСЛУГИ В ХОТЕЛА НА ОБЩА СТОЙНОСТ 200 ЛЕВА. .......НАГРАДИ

Наградите се използват през месеците юни, юли, август и септември 2010 г., като за всеки посочен месец тези награди са:

- 16 ЧЕТИРИДНЕВНИ ALL INCLUSIVE ПОЧИВКИ В ХОТЕЛ „БЕЛВЮ”, ИЛИ - ПО ИЗБОР НА СПЕЧЕЛИЛИЯ УЧАСТНИК - УСЛУГИ В ХОТЕЛА НА ОБЩА СТОЙНОСТ 200 ЛЕВА.

• Аll inclusive почивката се отнася за престой в хотел Белвю и включва нощувки, закуски, обяди и вечери с напитки - български алкохолни и безалкохолни; ползване на паркинг, басейн, интернет.

• Услуги в хотела на обща стойност 200 лв с ДДС. Това могат да са хотелско настаняване – различни видове: само нощувки, нощувки със закуски, Аll inclusive пакети , така и използване на заведенията за хранене.

Участникът, спечелил награда, има право да избере между посочената по-горе четиридневна почивка или услуги в хотела на обща стойност 200 лева с ДДС. Услугите, които могат да се ползват са всякакъв вид хотелско настаняване и използване на заведенията за хранене.
След разговор със служител на хотела, разбрахме, че нямаме право на избор, въпреки, че публикацията е активна в сайта и не е променена. Смятам да си потърся правата.