Активни Потребители

Храни => Ресторанти, вериги за бързо хранене, магазини и търговски вериги => Супермаркети и търговски вериги => Темата е започната от: iv в Февруари 27, 2007, 11:34:39 am

Титла: Проблеми с Т Маркет
Публикувано от: iv в Февруари 27, 2007, 11:34:39 am
Искам да се оплача,че във веригата магазини ТМаркет специално във Враца се продавават хранителни стоки със изтекъл срок на годност.Моля ви, нека органите на реда да вземат мерки.Надявам се,че този зов ще бъде взет под внимание.
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: Асен Ненов в Февруари 27, 2007, 01:50:14 pm
Занесете закупената стока в РИОКОЗ Враца на адрес ул. Бенковски 6, тел. 092/626377. Органите на реда никога няма да вземат мерки, ако потребителите не са достатъчно активни.
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: pisatel в Юли 24, 2007, 09:26:09 pm
Свидетелство.Райфайзенбанк (България) ЕАД-най гъляма измама, шмекерия, лъжа и ограбване.Доказателство;сметка в евро №В642RzBB91551475140105.
Ако искате дополнителен доход ние ще ви научим и покажем как; www.sapood.narod.ru . Има хляб за всеки, тичай.
НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ``ГРАЖДАНСКО ОБЕДИНЕНИЕ БЪЛГАРИЯ``
/Искам да работя и живея за България/ . П О К А Н А ; www.sgob.narod.ru,
Научно-технически съвет. Редовни сбирки; всeки понеделник от 18.00 часа, адрес: София-1000, ул.``Бенковски``,№25, тел: 02/9318006, 9871522, 9883796;
Отговорник за НТС-Михаил Вашкевич; vashkevich@mail.bg, GSM: 0889-200141.
Задължения; Следи за новостите в обществената сфера;
-Създава автоматизирана система за управление и обработка на информацията.
-Осъществява контакти с научни, културни и обществени институции.
-Изготвяне на анализи и прогнози, съхраняване на данни.
-Откриване на Европейски университет у нас.
-Огласява в печата наши и чуждестранни постижения. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Дарителска сметка;ОББ,клон\"Фр.Нансен\",банков код 20078205;сметка в лева и валута 1026366518;Дан.номер:2221162717,Булстат:130550905. МОЛ: Михаил Вашкевич.
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: gancho в Юли 25, 2007, 09:34:45 pm
Здравейте, вчера влязох в спор с управителя на \"Практикер\" Велико Търново затова, че според мен те са в нарушение на закона, като не обявяват \"старата цена\" при промоциране на стоки под името \"Акция\". Не е ли така? Така те могат да заблудят клиента, клиента няма как да прецени дали е \"на сметка\" покупката, защото не знае \"нормалната\" цена?! Моля за мнението Ви!
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: Ирина Марудина в Юли 26, 2007, 09:56:12 am
Наскоро в сайта на КЗП публикуваха статия точно за обявяване на промоции и намаления - нали е сезон на разпродажбите:

Задълженията на търговците при обявяване на намаления
Титла: Т Маркет
Публикувано от: iliqnka в Септември 30, 2007, 04:13:54 pm
В магазин \"Т Маркет\" в Пловдив си купих сирене крема. На опаковката беше отбелязан срок на годност 25.10.2007г, но сиренето беше развалено. Върнах се в магазина след около 2 часа и от там отказаха рекламация, защото вече съм изхвърлила касовата бележка. Въпросът ми е: Трябва ли да пазя касовата бележка,докато изконсумирам цялата закупена стока от този магазин (това може да стане и след месец,примерно)????
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: elenaaleks в Септември 30, 2007, 09:38:03 pm
да. За да направите рекламация трябва да пазите касовия бон. Той доказва кога, какво и от къде сте купили.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: Асен Ненов в Октомври 01, 2007, 09:30:11 am
Независимо дали трябва да пазите фискалния бон, според мен в един развит пазар, търговеца решава случая в полза на потребителя. Това е така защото този удовлетворен потребител ще продължи да му бъде клиент, а и ще разкаже на 8-10 човека за случката, което ще е реклама \"от уста на уста\". В другия случай, неудовлетвореният потребител ще престане да бъде клиент на търговеца и ще разкаже за случката на 20-25 човека. Сами разбирате, за кой случай четем в момента и дали Българският пазар е развит.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: Tsvetan в Ноември 17, 2007, 02:47:14 pm
Как не прочетох това по-рано. Абсолютни кретени са търговците  \"Т - маркет\". По български ни  продават боклуци, а ние сме богати да им ги плащаме. Ще потърся съдействие в пресата дано ги махнат от пазара. Аз също купих пробита кафеварка, да не трябваше да я пробвам на място ли що ли?????????????
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: bjork в Ноември 17, 2007, 04:19:10 pm
T MArket sa baltijska firma.

Razvalena stoka ima vyv vsichki superi iz Bulgaria. Tyrsete si parite, pravata, zitirajte im Zakona za potrebitelkq i t.n.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: muhi4kata в Ноември 28, 2007, 08:37:19 pm
За Т-Маркет- това е най-неприятния магазин от веригите супермаркети в БГ. Всички касиерки са толкова зли и нелюбезни, не се усмихват и могат да ти развалят настроението. В Т-Маркет в Дървеницар( предполагам и  навсякъде) в събота е лудница-работи само една каса-опашка в целият магазин, рафтовете празни... Най неприятното нещо-на щанда за сурово месо, филета и т.н.-прадавачът ти взима месото в ръка,без да се досети да използва ръкавица, слага го в теглилката ей-така с кръвта по него (след това в тази теглилка теглят всичко цял ден),,чак тогава ти го слага в плик,след това пипа мръсните пари и ги окървавява,и после пак взима месо в ръка,след като е пипал парите!!!! Толкова е мръсно и нехигиенично. Дори и в кварталната бакалия когато ти режат от нещо-било то сирене, салам и т.н го взимат с ръкавица.Това случва ли се е Европейския Съюз-едва ли!
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: san4o в Декември 03, 2007, 11:12:38 am
Не само Т-маркет имат лошо обслужване,а за това за касите, и фантастико имат проблем с касиерите!Много хора ,работят 3 каси ,а опашките са до щандовете за детски играчки или да обясня по точно - дължина на опашката 30 метра!Сега в Т-маркет са пуснали томбола с награда кола,но никой не ти дава талон за участие!Като си поисках талон ми дадоха 40 малки талончета за участие!Не знам каде да ги пускам,смисал че няма обозначение каде да ги пуснеш !Незнам и колко са магазините в България!Ако някой знае да пише?
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: evangeline в Декември 07, 2007, 01:04:03 pm
В Т маркет в \"Дървеница\" ми се случи следното - на витрината с насипни салати, сирена и колбаси видях жената, която я обслужваше, да си топва в руската салата с хлебче и след това си \"чупна\" малко сирене... Е, добре, гладна е жената, разбирам, но това просто ме удиви!!! И то с ръка, без ръкавици някакви... Смятайте, че бях дотук с пазаруването от този щанд. Да не говорим, че няма с какво да си вземеш франзелите и хлебчетата, ами трябва с ръка да ги си ги сложиш в торбичката. Е, добре, ама нали се сещате, че и някой преди теб е препипал хлебчетата?! Нямям думи..А иначе най-редовно се извиват опашки пред касите, явно нямат достатъчно персонал.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: m_maria в Декември 07, 2007, 07:35:26 pm
Забелязали ли сте, че в Т - Маркет Дървеница цените на етикетите не отговарят на тези на касовата бележка?
Случвало ми се е поне десетина пъти да са \"забравили\" да сменят цената!
Ако не бях погледнала бележката нямаше и да забележа, но е обидно, не че ми пука за 20 - те стотинки повече.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: TOPSI в Март 26, 2008, 03:33:30 pm
T-МАРКЕТ Дървеница  е магазин с най-ниска хигиена и с най-ниска култура на
обслужване! На щанда за месо  мирише отблъскващо ! Пътеките между рафтовете са винаги затрупани с неподредена стока! Много често цените на етикетите са различни с тези на касовата бележка! Опашките са огромни и
точно тогава едно момиче идва с метла и лопата да мете нещо покрай теб.
Ужасно е за пазаруване! Няма много избор къде да пазаруваш, както е в
Младост например.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: bobkata в Април 04, 2008, 05:31:22 pm
I az iskam da se oplacha ot T-market Darvenica.
v MAGAZINA  personala e ujasno KRADLIV.Vseki pat kogato imam pove4e ot 5 produkta ediniq nakraq v kashti se okazva che lipsva , a e markiran na kasovata belejka.Daje znam koq to4no kasierka naj 4esto go pravi GLAVNATA Predstavqte li si kolko e ujasno i kogato si potarsi6 pravata idva ohranata , predstavjajki se za upravitel i izliza taka sqka6 ti si vinoven 4e magazina e skapan .
A da ne govorim che vsichki stoki sa s iztichasht srok.
Personala e ujasno aruganten i mrasen (bukvalno).Imam 4uvstvoto 4e tezi hora nikoga ne sa vijdali banja.
Njama li instituciq kojato da zatvori tozi magazin?????????????
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: bobkata в Април 04, 2008, 05:32:52 pm
PS.  Kade da pusna  oplakvane taka che da bade obarnato vnimanie??/
Титла: Обявяване на двойни цени в Т Маркет
Публикувано от: kossy в Май 06, 2008, 11:48:46 am
В \"Т Маркет\" веригите магазини за много от продуктите има обявени две различни цени. Става въпрос най вече за меса и колбаси. Върху продукта е залепен етикет с цена, която се оказа, че е цена на доставката, а продажната цена е обявена на стелажа. По този начин се заблуждава и обърква клиента. В крайна сметка клиентите се интересуват от продажната цена, а не от цената за която магазинът е закупил съответния продукт от доставчика. Ще ви дам конкретен пример - купих пиле, върху което беше залепен етикет с цена 2.58 лв.,  а на касата цената беше 5.36 лв. Изненадана съм, че години продължава тази порочна практика при положение, че законът за защита на потребителя забранява обявяването на две различни цени за един продукт.
Титла: Обявяване на двойни цени в Т Маркет
Публикувано от: kaufer в Май 08, 2008, 03:00:57 pm
Вече е писано по темата
Акция за обявяване на цените и грамажите на предварително пакетираните
хранителни стоки
451 проверки извърши миналата седмица Комисията за защита на потребителите в рамките на национална акция за обявяване на цените и етикетирането на предварително пакетираните хранителни стоки. 62 нарушения, предимно в малките магазини, са констатирани във връзка с обявяването цените на храните. Търговците посочват цената на разфасовката, но не и тази за единица мярка. В 43 от случаите е установено, че търговците са подменили информацията върху етикета на производителя или вносителя. Това се среща най-често при предлагане на месни произведения – трайни и малотрайни колбаси и пилешки разфасовки. Констатирани са разлики в обявената от производителя и след това от търговеца маса, като те варират от 1 до 10 грама.
Сигнал се подава на откритите телефонни линии на КЗП или на обявените телефони на територията на съответната РД при КЗП,сигналите се регистрират в дневник и по тях се предприемат незабавни действия.
Телефон на потребителя 07001122
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: http в Юли 03, 2008, 04:24:27 pm
Т Маркет - Враца
Има поне 20 врабчета които летят из магазина и кацат върху продуктите, от които и ядат, мирише, хигиената е никаква, а когато попитах къде има енергоспестяващи крушки една от служителките ми каза : \"Не знам, леля\".
Хубаво е, че давате съвети, но е нужна инспекция и контрол. Ние не ядем сирене от мляко, не ядем кашкавал от мляко, също не ядем и месо, което нормален човек би изял.
Нищо не се прави за по-стриктен контрол относно храните!
Това е безобразие! Пълно!
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: Ирина Марудина в Юли 05, 2008, 10:06:28 pm
http, защо не се обадите в ХЕИ? В крайна сметка те не могат да огреят навсякъде - за това са и сигналите.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: enetra в Октомври 30, 2008, 12:14:03 pm
Здравейте!Така се зарадвах,че и моя малък град ще има Т-маркет.Но вие направо ме разбихте с вашите мнения.Тази верига от магазини ми стана още от сега неприятна,преди да бъде напълно построена в Лом.Ако всичко е вярно което го пишете(а аз не се съмнявам)Ще го заснема на клип и ще го пусна в Господари на ефира.Тези неща трябва да се спрат по някакъв начин.
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: marulko в Ноември 04, 2008, 12:29:05 pm
Tmarket -ujas ne znam kot pazaruva tam
6unka za 1.00lv.predstaviam si kakvo ima v neia

negostopriemni ,mra4ni i mizerni  s mirizma na izgnilo meso
zelen4ucite im tekat po rafta za boga
Титла: T market
Публикувано от: moroto в Ноември 10, 2008, 03:17:07 pm
V T-marketa na ul.Kopernik lajat horata po mnogo neprijaten nacin. Ako zakupite stoka s etiket na koito ima gramaja i cenata saotvetstvashta na tozi gramaj na kasata se okazva ce cenata e druga./po - goljama razbirase/
Титла: T market
Публикувано от: donnap в Декември 08, 2008, 09:33:01 am
I az sam svidetel na izmamite v tozi supermarket. Kogato sam hodila pri upravitelia, za da izkaja nedovolstvoto si, toi mi e otvrashtal s dumite: \"Goliama rabota... Ne sa smeneni etiketite oshte... samo si namirate povodi da vdigate skandali...\"
Tova pri tiah e praktika. Ne si gubiat klientite zashtoto cenite  v tazi veriga sa nai-niski v Sofia. Takiva sa zashtoto sa po-niskokachestveni. V tova niama prestaplenie, ima mnogo verigi i v Evropeiskia sauz, koito razchitat na niskite ceni, no pri tiah izrichno se znae, che e za smetka na kachestvoto i obslujvaento.
No tuk stava vapros za izmama - na \"drebno\" za potrebitelia - razlikata varira ot 10-20 stotinki do edin lev, i na \"edro\" za magazina - \"kapka po kapka vir stava\".
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: tsvl в Януари 01, 2009, 04:18:08 pm
И от мен един отрицателен отзив за Т-Маркет на бул. \"Шести септември\" в Пловдив. На 31.12.2008 към 11 ч. купих оттам пакет Мюсли Izzi със стафиди, 750 гр. в срок на годност (дата на производство 01.03.2008, най-добър до: 12 месеца от датата на производство), но когато към 18 ч. дъщеря ми отвори пакета и си сипа чаша прясно мляко с мюсли, отгоре заплуваха буболечки. Вгледах се внимателно в мюслито и забелязах, че бубите си щъкат вътре. За мое съжаление бях изхвърлила вече касовата бележка. Въпреки това, тръгнах пак към магазина с мюслито в ръце.
След като разбра, че нямам касова бележка, служителят им ме отпрати без много да се церемони.
Какво да се прави, грешката си е моя. Ще пия една студена вода и ще ми мине...
В името на останалите купувачи, се опитах да го наведа на мисълта, че все пак трябва да си прегледат пакетите от същата партида и евентуално да ги махнат от щанда. Но уви, след вяло повдигане на един пакет с въпрос \"Къде ги виждате тези буболечки?\" и отново връщането му на щанда, си тръгнах без повече да споря. Този път бях доста раздразнена.
Звънях на няколко пъти на телефоните на ХЕИ с намерение там да направя оплакването си. Вероятно заради празниците, засега с никой не мога да се свържа.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: Marieta_8107 в Януари 06, 2009, 08:39:41 pm
Пишете на ХЕИ - те си вършат работата, много са точни.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: Cambodja в Януари 18, 2009, 01:08:52 pm
Здравейте ! Току-що се връщам от Т маркета в София, Лозенец. Промоцията е 2 бутилки кока-кола и подарък кутия за съхранение на продукти. Лошо няма. Питам обаче защо трябва да им оставя касовата бележка за да си взема кутията ?  Нима няма други способи да отчетат продаденото количество кока-кола ?
Не е ли по някакъв начин това нарушение на закона ? Изключваме волна или неволна грешка за неколкократно маркиране на една и съща стока и изключване на възможността да си проверите сам покупките.
Благодаря предварително !
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: elenaaleks в Януари 18, 2009, 03:06:34 pm
Има - винаги има поне едно копие за фирмата, което се залепя в специална книга. оставянето на касовата бележка е нарушение на закона и правото на потребителя. Все пак - ако се загледате, във всеки магазин си пише, че касовите бележки се пазат до напускане на обекта, от друга страна, ако се приберете и установите, че някоя стока е с изтекъл срок или нещо друго - няма как да докажете, че сте го купили от там.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: Cambodja в Януари 18, 2009, 08:20:07 pm
И аз това си мисля, че дневния оборот си минава на отделен отчет и бележката би следвало да е за мен. А те още на касата едва ли не се получава, че искаш кутията и дори не ти дават касовата бележка.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: zizu в Януари 31, 2009, 02:49:27 pm
borka ne 4e ne6to,ama i nie klientite sme edni ovce.Vzimame ne6to vadi me go ,no nikoga ne sme goostavili  tam ot kadeto sme go vzeli.Kolkoto do higiena nedei da govori6 za6toto ne si zapoznat s ne6tata.Pak ne e i vuspitano da govori6 taka za horata.To ne se znae ti kolko puti vliza6 v banqta no ni6to.a i kogato zapo4ne6 rabota i ne 4aka6 mama i tate da ti davatpari 6te razbere6 kakvoe i 6te si na drugo mnenie.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: carlyangel в Февруари 10, 2009, 01:46:37 pm
до tsvl 01.01.2009 и до другите,които се оплакват от Т-Маркет.
Искам да ви попитам нещо.След като не сте доволни от нищо в тази верига,защо изобщо влизате и пазарувате оттам?!Защото въпреки,че госпожата се оплаква от буби в мюслито и тем подобни,всеки ден е първа пушка в магазина?Абсолютно всеки ден почти я гледам пак там..всички сте един дол дренки.Само знаете да мрънкате ама пак тровите нервите на служителите с вечните си оплаквания,криви физиономии и скандали.И защо се получава така?Ами защото там е по-евтинко,като за вашия джоб,защото къде ще намерите вие кисело мляко по 40 ст. или пък сирене по 2.99 лв.?Големи претенции,а малки възможности.Ами като искате да ви охажват и да ви обръщат повече внимание на безмозъчните претенции,ходете в скъпите супермаркети какво търсите в Т-Маркет? Това е верига магазини за НИСКИ ЦЕНИ И ИКОНОМИЧНО ПАЗАРУВАНЕ следователно не може да се очаква да ви пълнят продуктите в торби и да ви лижат задника с извинение...пък и като гледам хич не им липсва работа..сами казвате,че пред касите се вият опашки,при положение,че работят повече от 1 каса.. значи има клиенти.Така че на който не му оттърва има един надпис ИЗХОД....
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: oj в Февруари 10, 2009, 04:37:37 pm
И аз съм възмутена от Т-маркет в Дървеница. От лошото обслужване и особено от нехигиеничния щанд за месо. Сега виждам, че преди година и половина и други хора са се оплаквали. Очевидно нищо не се е променило.
Единственото, което АЗ мога и промених вече е, че спрях да ходя в този магазин.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: Iuliq_ в Май 06, 2009, 05:37:37 pm
Zdraveite, az rabotq v druga veriga v grad Sofiq,no sam ot gr. Lom,i si podadoh dukomentite v T-market v Lom,no razbrah,che tam vsichko e s vraski i,che vseki e chovek na nqkoi.  Hora koito ne sa kompetentni v tazi sfera sa naznacheni za upraviteli,i haber si nqmat ot tazi rabota.                             V nai-golqmata hranitelna veriga v Sofiq edin marchandaizer   mnogo  dobre znae kak se raboti v takav magazin.
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: Cambodja в Май 14, 2009, 09:21:20 pm
Имаше наскоро по етикет италиански шунки на доста ниски цени и бяха доста вкусни в добавка на ниската цена.
Днес обаче взех \"луканка\" Оптима. Не за друго, реших да я пробвам дали има нещо общо с клевърските. Чудих се дали сушеницата или луканката. Първата ми беше по-неугледна тъй като беше с нарязана вече. Е, луканката на вид биваше, но на вкус не бих казал. След поизпичане пак нещо й куца в примесите. Та идеята ми е който е решил да я тества да има все пак едно наум.
Няма лоша реклама, просто споделям личен опит :)
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: mnenie в Май 26, 2009, 07:15:59 pm
Магазина T-Маркет в Люлин е хигиеничен и пуска хубави промоции. Заповядайте тук, хора от други квартали идват даже. То положението със зеленчуците и плодовете е зле и в другите хипермаркети - скъпи и застояли. Тях - от Женския пазар, но с много внимание, защото в чантите пробутват много брак.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: leiyon в Май 28, 2009, 06:19:33 pm
Аз съм от Лом.Икономист съм кандидатствах за работа в Т-Маркет преди около 4 месеца(непосредствено преди откриването му) На касата работят хора които нямат понятие как се работи с пари, купони и техника :д Пазарувам с 2 вида купони мойте и на съпруга ми.Касиерката (младо момиче на около 19-20) при подаване от моя страна на купоните много учудено ме погледна и ме попита \'\'Ама аз какво ще правя сега с тези купони като са различни?\'\' При което аз едва не припаднах от смях.Нали са една и съща сума независимо от разликата във фирмите? Първо описваш едните моето момиче и после другите.Но тя повика  на помощ още две също толкова \'\'умни\'\' касиерки.Стоките са добри с изключение на някои.Чистотата е на ниво стоките са подредени (изключваме случаите с забравени или липсващи понякога етикети). Само дето персонала куца отвсякъде и са толкова прости и тъпи,че немогат да разберат половин час примерно кой бонбони си си купил :)
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: реалист в Юни 03, 2009, 08:38:48 pm
аз също пазарувам в магазина им в пловдив . найстина са много натоварени има много хора . всимала съм мляко на различни марки от там но тези с промоцийте на марка слънчев вкус по около 40 ст. е боклук както и другите продукти на тази марка маргарин сирене и кашкавал и други . да по -евтини са но не стават за ядене. а другите неща са си наред пак на нормална цена.
 вярно няма чудеса на половин цена но тези стоки са за зарибяване щото ти влизаш за едно а по малко от20 30 левчета не оставям.
бях си купувала едни витамини отдолу пише цена 0,99 а после на белешката пише 3 лева. след около две седмитци още не беше коригирана цената аз споменах на служител да си я  коригират защото така хората се заблуждават.
 вечер в пика на пазаруване една или максимум две каси работят .
хората се изнервят и касиерките също те не са виновни жените то трябва да се реши отгоре.
 а и пред касите нали има стори нехранителни на тях не винаги може да се разбере колко струват.да се сложат едни надписи на артикулите с лишчета с цени на кошовете и да се изредят артикулите няма смисал на артикулите по отделно да се слагат по 1 2  или 3 цени защото някой ги намалят и после тези стикери падат и никой не знае колко струват а и каде да тарся някои да питам то само касиерите а ма те си имат работа т .е. това не им е работата.
чадърите незнам дали са без кодове но преди известно време бяха не можеха да ми го маркират на касата и касиерката ме варна да взема друг но и тои нямаше код и ме накара да го занеса пак от  стилажа защото няма как да ми го продаде .е от тогава не съм пробвала да си купя .
 иначе нещата сам и на добра цена.
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: siika в Юни 19, 2009, 02:35:13 pm
tezi ot tehnomarket sa izrodi i tolkova ne kompetentni 4e nqmam dumi kato po4na ot prodava4i ,upraviteli ta do ofisa im.palni kurvi i putki zaspali.boje ne pazaruvaite ot tqh
Титла: В магазини \"Т Маркет\" продават развалена стока и отказват рекламация
Публикувано от: carlyangel в Юни 20, 2009, 01:12:51 pm
siika тук пък кой ти говори за Техномаркет бе душа?става дума за Т-маркет!!!Ами много е натоварено да,но сега ще стане и по-зле,понеже съкращават бройката на касиерките и ще са само по 2 максимум,тъй,че свиквайте навалиците.Оплакванията си подавайте към централата на фирмата...Не говоря само за тукашния Т-маркет в Пловдив,а като цяло за всички
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: vivan в Юни 30, 2009, 08:08:11 pm
В /Т маркет/ гр.София кв. \"Красна поляна \" ул.\"Суходолска- 3\" - няма актуални цени на предлаганата стока а на някои продукти въобще липсва цена .Опашките са огромни при наличие на 5бр. каси работят само 2бр.каси
Титла: Обявяване на двойни цени в Т Маркет
Публикувано от: vivan в Юни 30, 2009, 08:12:33 pm
В /Т маркет/  гр.София кв.\"Красна поляна \" ул.\"Суходолска- 3\" няма актуална цена на предлаганата стока а на много продукти въобще липсва  цена - при наличие на 5бр.каси работят само 2бр.каси
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: sladurko в Юли 12, 2009, 12:57:17 pm
Редовно пазарувам от верига магазини Т-маркет ( в Западен парк), но да си призная имат една управителка която се опитва да изкара клиентите виновни за нейните грешки. В единия от случайте имаше залепени етикети с промоционални цени от предната вечер, но на етикета не беше упоменат периода на промоцията. След като разбрахме каква е цената на касите искахме да се оплачем на управителката. Тя ни обясни че трябва редовно да следим  брошурите с промоции, а в същото време на самата брошура пише че цените могат да се изменят от търговския обект. А и да попитам мен какво ме интересува какво пише в брошурата, аз гледам цените по етикетите.
Трябва малко внимание да се обърне специално на този магазин. Пазарувала съм и в други. Много довола бях от Т-маркет в кв.\"Сухата река\", когато имах нужда да напазарувам ходех по 30мин пеш за да стигна до там, но персонала и облужването бяха на ниво. Една и съща верига, но различни магазини и персонал.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: Омая в Януари 28, 2010, 06:48:13 pm
Прави ми впечатление, че в Т-маркет има едно непрекъснато разминаване в цените. Стоката на щанда е с една цена, а на касата таксуват по-висока. Може да е с 20-30 ст на кг, но е факт. Последно явление : вчера купих от там пилешки гърди с кожа. Разликата в цена на етикета на  самата опаковка и цената на касата е 0.20 лв за кг /естествено по-високата е на касата, където са парите/. Пазя касовата бележка и замразих гърдите заедно с етикета. Къде и как да подам жалба. В Т-маркет този вариант на измама, т.н. \"случайна грешка\", е традиция.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: еlenaalex2 в Януари 28, 2010, 09:49:03 pm
Този трарикатлък беше доскоро непознат по нашите земи. Може да се каже, че с навлизането на КАУФЛАНД се въведе този \'\'изключителен\'\' спсоб. Не е далече времето, когато това ще стане повсеместна практика - все пак простотията е заразна. Тогава ще пишем по форумите кой НЕ ПРАВИ МОШЕНИЧЕСТВА С ЦЕНИТЕ.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: Cambodja в Януари 28, 2010, 09:54:20 pm
В Билата подобна история по Нова година. Затова сега продукти по 11.40 вече са им на 10 лв.
Ден година храни, ама народа помни.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: Лола в Януари 29, 2010, 12:27:00 am
В хипермаркети Европа е същото от години. Преди дни си купих помело на което цената на етикета беше 2,49лв, таксуваха ми го по 2,79. Попитах защо е различна цената, на касата ми казаха че нямат представа, тогава поисках да дойде управител, чаках до касата с пълната количка десетина минути и когато никой не дойде реших да вляза и да видя пак цената. Етикета беше махнат, обслужващата жена каза, че сигурно е паднал! Търсих управител /търсеше го и персоналът/ и след още 10 мин се отказах. Явно добре се беше скрил! На касата ме увериха че са го повикали.
По отношение на Т-маркет веригата  - имат навика да ми таксуват една стока по 2 пъти. Бележките преглеждам в къщи понякога. Но накрая ги хванах на местопрестъплението. Таксуваха ми 2 пъти шоколадче бяло. Обяснението беше че случайно баркода минавал 2 пъти. Извиках управител - дойде една госпожица която просто ме гледаше - не и чух гласа. Върнаха ми парите за вторият шоколад. Тогава и чух гласа заедно с гласовете на тяхна колежка и на виновната / която ми се караше, че не си гледам бележките в магазина/ - успокояваха я.
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: yulia в Февруари 10, 2010, 01:22:43 pm
сигнализираи  на саита за защита на потребителите.
Титла: T market
Публикувано от: dechi в Февруари 22, 2010, 11:28:52 am
Не знам, кога някоя институзия в България ще си помръдне пръста и ще направи проверки на всички магазини от тази верига във всички населени места в България?!?
Колко пъти се мъча да обяснявам, че във всичките им магазини цените (етикетите) или не са под стоката за която са предназначени, или липсват и може да отделиш цял ден да ги търсиш из магазина или неуспешно да питаш персонала, или не са тези които ти обявяват на касата!!!!
Това не е единичен случай и не е въпрос на човешка грешка, това е фирмена политика на веригата, която е в ущърб на клиентите (потребителите)!!!!
Тези действия от страна на веригата Т-Маркет са незаконни и наказуеми, а бездействието на Бъгарските институции поощрява такива престъпления! Следователно потребителите в този случай нямат права според държавата България!!!
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: mikile в Април 18, 2010, 03:31:29 pm
Т-маркет-некачествени стоки на високи цени с характерно разместване на етикети и разминаване на цените за което мисля,че бяха и глобявани преди време,но последния им хит е рекламната им кампания от тази седмица за който имам преки наблюдения с доста обикаляне по-част от Софийската им верига.На 16.04 според рекламната си брошура би трябвало почти навсякъде  в мрежата си да предлагат JONHNIE WALKER червен етикет 700мл на цена 12.99лв.
Около 10 часа в супера им в 10 м.к р-н\"Люлин\"  нямаше от въпросния артикул,след проверка от моя страна около 20 минути по късно в другия им супер в същия квартал отново липсваше,но имаше поясняваща табелка,че към 12 часа ще бъде заредено отново поради силния интерес към въпросната стока.В 12.05 обаче в супера им във 2-ри м.к р-н отново нямаше нищо с обяснението,че били докарани две кашончета,който свършили веднага.Към 13 часа проверих отново в 10-ти м.к р-н на ж.к\"Люлин\",а към 13.30 проверих и в кв.\"Обеля\" и отново нищо,е вярно,че там където трябваше да има от този артикул имаше 500мл от JONHNIE WALKER червен етикет  на цена около 19лв.Към 14 часа реших за последно да проверя в 2-ри м.к р-н на ж.к\"Люлин\" и отново нищо,но все пак успях чрез управителя на магазина да взема като компенсация Тюламор Дю на тези пари.На следващия ден към 10 часа сутринта в супера на Т-маркет 2-ри м.к р-н нямаше и помен от замразено филе пангасиус\"ОДЕСОС\" 3.89 лв,но за сметка на това имаше от същата риба на други фирми на съвсем различни цени на същото място където би трябвало да има от този артикул.На следващия ден,днес 18.04.2010г. пак към 10 часа доста преди обяд от двата артикула Свински кебапчета и кюфтета и Бирен фъстък имаше само Бирен фъстък,а за Свински кебапчета и кюфтета нямаха даже и представа дали ще има на по-късен етап.
Не бих искал повече да коментирам тази верига,но със сигурност от рекламните  и листовки и брошури единственото сигурно приложение,което виждам за напред в тях е да се белят картофи и да се изхвърлят с обелките без да се поглеждат.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: Kika в Май 12, 2010, 05:30:21 pm
Миналата седмица ми се случи същото в Т-маркет в Пловдив. Имаше по средата на магазина количка с намалени стоки и на едно веро имаше залепен етикет 0.99 лв. Минах през касата, взех си касовата бележка и нещо ме накара да я прочета, по принцип нямам време да го правя, и установих, че верото беше маркирано 1.39 лв. Ядосах се. Питам касиерката как се е получло това разминаване, а тя гузно ми отговори, че може дами върне парите. Аз й отговорих, че не искам да ми върне парите, а да го купя на намалена цена. Питах я в край на сметка коя е вярната цена и тя каза, че това което показва касовия апарат. Викам ОК, давайте да ходим при управителя той да ми обяснява за тази лъжлива информация. Отидох при него да ми каже за колко мога да си купя верото, а той каза - колкото показава касовия апатат. На свой ред му викам, искам да ви предупредя, че в количката с промоциите има още едно от същото веро или да го махнете или да му смените етикета на 1.39, да не се заблуди друг като мен клиент. Бих им звъннала на КЗП още на касата, но ми се струва, че не мога да го докажа черно на бяло по простата причина, че касиерката още докато беше сконфузена успя да отлепи етикета от бутилката. Мисля си, че при следващия им опит за измама отново няма да мога да докажа на КЗП, защото те доста умело прикриват следите. Писна ми кой от къде хване да се опитва да ме прекарва... Не съм за някакви стотинки, а за принципа. За това веригите ще успеят, а дребния бизнес ще замира.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: ivanov.miroslav в Май 12, 2010, 10:07:29 pm
Анархия в управлението от страна на управителите и ръководството на Т Маркет към персонала, пълна липса на етика, морал и възпитание...
Редица големи глоби, стигащи до и над 50% от трудовото възнаграждение на персонала, без всякаква аргументация и отчетност.
Това са само част от нещата, които биха ви се случили ако решите да работите за тази чуждестранна компания.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: Cedrick в Юли 14, 2010, 02:26:35 pm
Т-маркет като че наистина се очертават най-лошата верига супермаркети изобщо в страната. Качеството на стоките им е потресаващо лошо, персоналът се отнася много просташки и елементарно с хората и техните нерви, и си позволяват да лъжат непрекъснато. Сред честите им практики е да ти маркират по-скъп зеленчук или плод, когато си купуваш по-евтин такъв. Масово стоките им са пред изтичане на срока на годност. Загнилите плодове и лъжливите цени на етикетите са обичайни гледки, хигиената им е ниска и мениджърите на отделните магазини изглежда изобщо не си правят труда проблемите им да се оправят. Отделно явно имат проблеми с персонала, понеже често го сменят и не им налагат никаква култура и ниво на обслужване. Някои от магазините им, като например този в кв.Гоце Делчев в София, са си просто са затваряне от ХЕИ и инспекции по храните. Скоро трябва да се вземат мерки срещу своеволията им и некачествените им стоки, преди някой да се натрови от боклуците, които продават.
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: rali_pisna_mi в Септември 10, 2010, 03:41:03 pm
Здравейте!Бих искала да помоля за съвет - какво да ги правя тези Т-маркет! Имам термокана, закупена от тях, която се скапа и протече само след 10-тина ползвания. Оказа се , че на надлежно попълнената гаранционна карта няма посочен сервиз! Отидохме в магазина, но там заменяли при повреда до 3 дни след покупката и ни казаха да звъним на телефона на потребителя към веригата. Е, това трябва да е най-сладката работа - да слушаш как телефона звъни и да не го вдигаш! Звъня им от няколко месеца - през деня няма никой, а следобед любезен запис ти казва да оставиш съобщение. Оставих - но никой не ме потърси. При втория опит да оставя отново гласово съобщение, записът \" проговори \" английски, рече \" гуд бай \" и прекъсна връзката, преди да се запише друго, освен името ми... Влизах и на сайта им - графа контакти е празна, и5ма телефони само за отделните магазини, но там вече бях, безуспешно...
Е, ха кажете, какво мога да направя? Знам - за една кана ли си...Не, не съм за една кана, но съм за принципите си и правата си като потребител. А те далеч надвишават стойността на тъпата кана... Пишете ми!
Титла: Т-маркет - \"случайна\" грешка ли ?
Публикувано от: TEODORA ПЕТРОВА в Септември 11, 2010, 06:16:49 pm
В Т-МАРКЕТ - ГЕВГЕЛИЙСКИ КВАРТАЛ НЯМА РЕКЛАМИРАНИТЕ РАЗМЕРИ НОЖОВЕ НОЖОВЕ ЗА КОИТО СЪМ СЪБРАЛА ТОЧКИ!
КАЗАХА МИ ДА МИНА УТРЕ!
Титла: ТМАРКЕТ
Публикувано от: Дарина Иванова в Септември 07, 2011, 10:10:15 am
Искам да изкажа възмущение от отношението на г-жа Управителката на магазин Тмаркет Разград в жк Орел Аз съм клиент закупих си козметика и перилни препарати след като отидох на каса нито една цена не беше актоална момичетата на касата започнаха да ми се извиняват а г-жа Управителката ми започна да крещи като откачалка насреща ми а след което започна и на персонала КАК МОЖЕ ДА СЛАГАТЕ НА ТАКИВА ПОЗИЦИИ ТАКИВА ХОРА НЕ ПРАВИТЕ ЛИ ПРОУЧВАНЕ ПЪРВО БОЖЕ ТА тая жена беше и в друг магазин разберете защо са я махнали първо от там и тогава я назначете на такава позиция Аз лично спирам да пазарувам от вашия магазин конкуренцията ви е голяма в такъв малък град така че си помислете
Титла: Re: Проблеми с Т Маркет
Публикувано от: Иванка Димитрова в Юли 28, 2015, 10:51:46 am
Като редовен клиент на т-маркет, поради простата причина, че ми е удобен като местоположение, в последната седмица тяхна служителка оставя касата отворена и отива някъде. Хората чакат на касата, която не е затворена, а служителката се появява зачервена и воняща ан алкохол след 10-15 минути. При поискване на обяснения, тя отказва да говори. това се случва обикновено вечер към 19 часа. Служителката е на средна възраст, с руса коса до раменете , сини очи и очила. Не носи бадж с името си и отказва да се представи. В крайна сметка всички клиенти сме изнервени и ядосани от нейните действия и вместо почивка, вечер получаваме по една доза нерви.