Активни Потребители

Финанси => Банки => Темата е започната от: batvas в Ноември 10, 2006, 03:06:04 pm

Титла: Предложение!
Публикувано от: batvas в Ноември 10, 2006, 03:06:04 pm
Здравейте!!! Хареса ми сайта и мисля , че ще е полезен на много хора и се надявам да се развие много.

Предлагам ви да допълните институциите и със сайта на \"Комисията за финансов надзор\" там може да подавате жалби свързани с нарушения от страна на застрахователи, брокери, инвестиционни посредници.

Сайта им е доста добър и като входирате жалба или друг документ , после с номера който са ви дали при входиране, може да проверявате в сайта на какво ниво на разглеждане е - което мисля не съм срещал за друга институция!!!
Титла: Предложение!
Публикувано от: Boogy в Ноември 14, 2006, 01:36:02 pm
Благодаря за предложението - вече са добавени две нови институции в раздела:

Комисия за финансов надзор

Държавна комисия за енергийно и водно регулиране
Титла: Предложение!
Публикувано от: dimet в Ноември 15, 2006, 03:04:51 pm
Ако имате някакъв интерес или нужда от метални продукти – изберете си от www.dimetbg.com
Титла: Предложение!
Публикувано от: Velo в Юли 28, 2010, 01:24:46 am
Едни от нарушенията на застрахователните компании е отказване да се начислява доходност (бонуси) по застраховки живот. Това тяхно задължение е регламентирано в чл.302, ал.2, т.2 от Кодекса за застраховането. Други нарушения са свързани с отказ да се изплащат обезщетения по застраховки \"Имущество\" и \"Злополука\". Жалбите ги отправяйте към Комисията за финансов надзор: http://www.fsc.bg/
Застрахователните брокери са посредници и няма смисъл да се използват при застраховки, защото те мислят единствено за комисионните си, а не за потребителите. Това оскъпява застраховката, затова ако правим застраховки това трябва да става директно в застрахователното дружество, за да се избегнат посредниците - застрахователни брокери.
Титла: Предложение!
Публикувано от: Velo в Юли 28, 2010, 01:33:26 am
Комисията за защита на потребителите е към Министерството на икономиката, търговията и туризма. Затова жалби могат да си изпращат и до двете институции. В сайтовете им са посочени адресите и имейлите им.