Активни Потребители

Спорт и отдих => Екскурзии => Темата е започната от: vesi91 в Август 03, 2009, 12:57:51 pm

Титла: спа хотели
Публикувано от: vesi91 в Август 03, 2009, 12:57:51 pm
Не разчитайте да си починете в СПА хотел \"Калиста\"-Старозагорски минерални бани. \"Минералният \" басеин няма как да е такъв при температура на водата от 20градуса.В стаите за сметка на това е горешо като в сауна поради лоша климатична инсталация. Поради липса на комарници при отваряне на прозореца получавата \"комаротерапия\" и всичко това в стаи \"делукс\" разбира се. Каквато и резервация да сте направили цената е все за \"лукс\",какъвто безспорно не може да се получи,освен при цените.Да не говорим,че сейфовете в стаите са само \"бутафорни\"-поставени са за да се получат съответните звезди,а не да служат на потребителя. Изборът е Ваш разбира се, но Ви съветвам много да помислите...
Титла: спа хотели
Публикувано от: Cambodja в Август 04, 2009, 01:33:39 pm
Мерси за инфото :)
Титла: спа хотели
Публикувано от: Асен Ненов в Август 05, 2009, 04:20:29 pm
Не смятате ли, че минерализацията на водата не зависи толкова от температурата и? Ако правите аналогия между минерален и топъл, съм принуден да ви обясня, че всеки извор има постоянен състав и температура, т.е. няма зависимост между минерализацията и температурата на извора. Съвсем друг е въпроса дали думата \"минерален\" е ползвана с цел заблуждение.

Иначе не оспорвам другите ви твърдения, разбира се. :-)
Титла: спа хотели
Публикувано от: igd1966 igd1966 в Март 20, 2012, 09:10:43 pm
Искам да споделя възмущението си от хотел Астра Велинград.( http://www.hotelastraspa.com ) През януари бях там 2 дни със съпругата си. Рекламират се за четиризвезден хотел, но имаше редица факти, които ме накараха да се усъмня в това. Подадох жалба в КЗП и от там едва днес ми отговориха, че споменатият хотел има удостоверение за категоризация от община Велинград за една звезда. Хотелиерът бил глобен. Това обаче явно не му пречи да продължи да поставя 4 звезди до името на хотела на сайта.