Активни Потребители

Храни => Шоколадови изделия, Закуски, Дъвки => Темата е започната от: beta в Септември 24, 2009, 11:16:39 am

Титла: Вафли \"Алпинист\"
Публикувано от: beta в Септември 24, 2009, 11:16:39 am
Здравейте,
Купихме си вафли \"Алпинист Мини Бокс\" (Парт. No. L08/11/20009A) на фирма \"Шоко Тим\"... .По принцим много харесвам тези вафли, но не мисля да повторя - имаха много странен вкус и то доста неприятен. Със сигурност причината за този вкус не беше в съхранението, а в производството. Не бяха и гранясали, но какво им имаше, само от\"Шоко Тим\" могат да кажат или някоя лаборатория.
Контрол липсва и всеки си слага каквото му падне за пълнеж - нали тежи..... . В същия ден си купих баничка за беля - имаше сигурно 30 % мазнина, а по-лошото беше, че сиренето (може би изварата) имаше вкус на спирт - сигурно ферментирала, затова и не се бяха поскрънзили и са сложили доста - да се отърват от него/нея, за сметка на нас - потребителите.
Има много да се обсъжда по този въпрос, но нека да спра до тук.
Титла: Вафли \"Алпинист\"
Публикувано от: еlenaalex2 в Септември 24, 2009, 09:16:15 pm
Аз изядох едно л ... . Струваше 1.60 лв (некъв д/нер там незнам). Имаше вътре доста неща. от (всичко ?!!) по малко. Общо взето НИЩО НО ОТ СЪРЦЕ. Продадоха ми го двама младежи в изпотени потници, любезни, помежду си говореха нещо неразбираемо и от време на време се хихикаха.
Сега смятам да овикам всички форуми . . .  Дръжте се читатели.
Титла: Вафли \"Алпинист\"
Публикувано от: beta в Септември 25, 2009, 10:06:08 am
Сигурно, ако минат на ИСТИНСКА ПРОВЕРКА при всички псевдо-производители, повечето ще трябва да затворят. Понеже малко разбирам от хранителна химия и микробиология, затова почти незнам какво става за ядене, а особено за малки деца. Явно е необходимо повсеместно разпространение на оплаквания от страна на потребителите, може някой да ни чуе, особено и ако е на английски - т.е. насочено извън България.