Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - PcMan

Страници: [1]
1
Други / TBA-credit, Jet credi, podobni
« -: Ноември 29, 2008, 03:58:29 pm »
Тези всичките са мошеници. Вече и банки практикуват мошеничество защото повечето от българите са глупави немислещи същества.. А от това кой би имал по вече полза, освен кредитодател.. Познат използва TBI Credit през Пощенска банка за около 2000лв и сега плаща 35% лихва и се опитва да кореспондира с банката как по-точно се получава този номер..

2
Автомобили / На цената на един човешки живот!
« -: Ноември 29, 2008, 03:56:08 pm »
Това е очевидно, че е направено за автокъщи, които купват блъснати коли, и реално наистина може да се окаже, че нямаш еърбег.. В главната страница си го пише: "в услуга на автокъщи и търговци".. измамата лесно се прилага в България, където човек не прави пълни сервизни тестове на 2ра ръка коли защото това струва 100на лева.. Абсолютно незаконно е да се интегрира джаджа, която да мами индикатора за еърбег, че такъв има и е в изправност..

Но българското мислене е следното:
"Москвича и голф 2-ката са най-здравите коли, и пари за глупости(по-сигурна модерна кола) или инспекция на еърбези и прочие е безполезно и загуба на пари" И подобни.. Толкова сме жалки..

3
Това последното не го разбрах? За разликите в два различни хипермаркета-с разлика, не виждам какво ненормално има? На всички ни е ясно принципната надценка на стоките каква е? Както и всички знаем, че Кауфланд си е Кауфланд - може да има и лоши страни(кой ли няма), но има и добри(примерно ниските цени), при това не малко. Аз лично пазарувам там, ако не намеря нещо конкретно, което търся - Била е на 2мин от него.

За измамите - Да! И мен са лъгали в Хит.. с бройките в купеното.. Вярно, ставаше дума за 4.5, но в конкретния случай.. При ежедневно, ежечасно повторение сами си сметнете..

Най доброто противодействие - хвърляйте едно око на касовата веднага след плащането(дори при маркиране на всяка стока гледайте какво се изписва на екрана(ако не ги метка прекалено сръчно). Към кой да се обърнете? Към управителя на първо време!

4
Пробвай с USSD кодовете! При начален екран на телефона пишеш *104# и набираш(зелена слушалка, или кое да е копче за набиране)! Аз съм на бонуси безкрай, при мен също в 123 няма отделно меню, но от доста време насам използвам *102# за проверка на кредита си (*103# пък е за текущата ти тарифа, *99# за номера на сим картата)

Най-странното е, че в сайта на Вивател има само *99# и *102#, т.е. няма реално съществуващите, работещи перфектно кодове за промоции(в твоя и моя случай) и за текущата тарифа.. Просто реших да си поиграя със сследващите номера в кодовете и воала - оказа се, че има такива. За съжаление много хора се оплакват от проблема, който има изключително удобно и бързо решение.. Просто Вивател незнайно защо са пропуснали да вкарат тези кодове в информацията при промоциите с минути/смс и в обслужване на клиенти->често задавани въпроси.

Успех! ;)

Страници: [1]