Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Hristofor Kossev

Страници: [1]
1
Бяла техника / ПАН сервиз-некадърници и мошеници
« -: Септември 09, 2011, 04:32:24 pm »
Да разкажа за комунистическото им одношение към клиентите си и \"добре\" извършените ремонти там.Тези \"Специалисти\" си живеят в комунизма още - заплатата им тече пари бол, закакво да се зорят и да поправят нещо въобще.
Нося аз един телевизор Самсунг старичък проблем с захранването - електролитните кондензатори заминали, сменят те каквото сменят и опа дистанционното не работи - объркали кабели и то изгоряло. равносметка 2 пъти го нося. След една година пак захранване пак 2 пъти го нося щото тия не сменили всичко и бавно вадеше образ.След още около година пак. Та след около 5-6 пъти носене и около 3 години носене специалистите от ПАН ЕБАН оспяха да направят това захранване, замалко една петилетка. Засега работи Самсунга.
Понататъка - първите сд уредби - сд след една година беше за чистене, но аз тогава не бях на ясно какво се прави и техникът Пецев още му помня името на измамника ми открадна моето и сложи друго сд което за нищо не ставаше. Така и уредба от това не стана, моето сд потъна някъде, мерси на ПЕЦЕВ КРАДЕЦА.
Така отново тези дни на дядо ми телевизор Голдстар - захранване - нормално, стар е не е правен никога.
След 3 пъти носене в сервиз ПАН ЕБАН телевизора се замозагасваше- Специалистът се изказа, че не можел да открие проблема докато не изгори напълно захранването. Накрая го занесохме в Квартален Сервиз и хората СМЕНИХА ЕЛЕКТРОНИЯТ КЛЮЧ-транзисторчета и един от основните кондензатори и всичко е ок. Последната история не ви ли е позната от някъде. ПРИЗА е за СПЕЦИАЛИСТИТЕ от ЛЮЛИНСКИЯТ ПАН ЕБАН, разпределен по равно с СПЕЦИАЛИСТИТЕ от ПАН ЕБАН на ЦАР СИМЕОН. БРАВО ЗА ПАН ЛАЙНЯН !!!
Добре, че другата ми техника е читава и нямам работа със Специалистите от подобен ранг и не желая да имам повече.

2
Бяла техника / ПАН сервиз-некадърници и мошеници
« -: Септември 09, 2011, 03:59:12 pm »
ПАН СЕРВИЗ СА НЕКАДЪРНИЦИ И ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ЕЛЕКТРОНИКА \"ТЕХНИЦИ\" ИМ !!!

Страници: [1]