Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Todorova

Страници: [1]
1
Напитки / посъветвайте ме
« -: Септември 03, 2008, 12:48:42 pm »
Здравейте,
Относно вашият проблем, мога да Ви посъветвам да занесете водата за анализ в лабораторията на Национална специализирана болница по физикална терапия и рехабилитация - бул. Овча купел 2В (гр.София).
Там можете да заявите физико-химичен и микробиологичен анализ, което ще Ви даде информация за качеството на водата , която пиете.

2
Здравей  Cambodja, искам да ти кажа, че миналия петък изпаднах в същата ситуация като теб, само че ФИРМАТА, която нарушава правата на клиентите е GET.bg -поръчки по интернет.Беше ми доставен мобилен телефон с дефектен софтуер, но фирмата иска да се отнесе апарата, да се остави при тях за срок до 7 дни (не съм наясно дали става въпрос за работни дни) и след становище на сервиза ще решат какво ще правят - дали ще ми заменят апарата или ще го ремонтират. За възстановяване на сумата (според тях) не става въпрос. За щастие има един ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, който Европейския съюз ни задължи да спазваме и има Комисия за защита на потребителите, които защитават нашите права. В страницата на Комисията има бланка и указания за попълване и възможност да изпратиш Жалбата по интернет.В едномесечен срок комисията проверява и отговаря без да се занимаваш с мошенници.
Не се отчайвай и търси своите права, т.к. се навъдиха всякакви мошенници и пробват където мине. Успех!

Страници: [1]