Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - genie

Страници: [1] 2
1
Ям кисело мляко откакто се помня.Когато го продаваха в стъклени бурканчета със станиолова капачка и цената му беше 27ст. купувах по 10 млека на ден.От тях 7 (за деня)изяждах аз.Мисля,че разбирам от кисело мляко:)!За съжаление това,което се предлага в момента на пазара няма нищо общо с това навремето.От млекото,което се предлага на пазара(в София),според мен най-много се доближават до истинското следните марки: "БОР ЧВОР","ГЕРМА","КУЛТУРА".Имаше по едно време едно "ПРЕДЕЛ",но много малко търговци го предлагат поради простата причина,че за два дни се вкисва(т.е. истинсо е!).Всичко останало е ...ще прозвуча грубо!

2
Аз бих отишъл в М Тел и на момента бих скъсал договора пидписан с тях!Мошенници !

3
В България много неща умишлено са лишени от логика!За съжаление!

4
Реклама / РЕГУЛИРАНЕ НА ТВ СИГНАЛА
« -: Март 17, 2007, 01:41:04 pm »
Ако имаш предвид конкретно увеличаването нивото на звука в момента,когато започват рекламите,това е чист трик.Използва се с цел да привлече вниманието на зрителите!Не се прави от кабелните оператори,а от самите телевизии(bTV,NOVA и т.н.).Що се отнася до разликата в качеството на  филмите и тв предавания то се дължи на факта,че повечето филми(изключвам сапунките) са заснети на кино лента(която като характеристики и качество надвишава многократно видеоизображението) и в последствие са прехвърлени на магнитен(видео касети)или оптичен(CD,DVD) носител.Докато предаванията се излъчват директно или на запис,но винаги са заснети с тв камери.Т.е. става въпрос за телевизия и кино!

5
Браво Цецо!Само така!

6
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация София
« -: Март 11, 2007, 04:20:14 pm »
А пък в момента такова беззаконие цари в държавата,каквото и по Костово време нямаше...!!!

7
Други / Дограма от Ролпласт
« -: Март 01, 2007, 10:49:51 am »
Все повече се убеждавам,че много от стоките,които се рекламират (агресивно)в пространството(медии,билбордове,подвижни реклами...) са пълен боклук или най-често въобще не притежават качествата,които се рекламират!

8
Лелееее,как са те метнали:)))))))!Този да не е минал за по-пряко през Перник?

9
Автомобили / изумен съм просто...
« -: Февруари 25, 2007, 02:17:57 pm »
Ами връщай го тогава!Предполагам имаш документ за покупката и Гаранционна карта?

10
Автомобили / изумен съм просто...
« -: Февруари 25, 2007, 10:54:30 am »
А сигурен ли си,че алтернатора(динамото)на автомобила ти работи и зарежда въпросния акумулатор?

11
Пробвай да говориш с търговеца,от който си закупил стоката(в случая дивана),Ако излезе разбран може и да го  замени за  друг,с подходящи размери?!

12
Комуникации / GLOBUL
« -: Февруари 22, 2007, 04:09:10 pm »
Ако си мислите пък,че с М-тел нещата са ОК,жестоко се лъжете!По-големи мошенници от тях няма!!!Абе въобще в БГ мобилните оператори са под всякаква критика!!!Помните ли споразомението за преносимост на тел.номера,което трябваше да влезе в сила от 01.01.2007г.? Е някой да си е \"пренесъл\" номера?
Разбраха се помежду си \"под масата\" и това е,\"Да го духат потребителите\"!

13
Аз се чудя защо въобще пазарувате от МЕТРО?!

14
Други / Заплащане за рекламна торбичка
« -: Февруари 16, 2007, 06:44:49 pm »
И добре правиш!

15
Явно всичко опира до това каква стока конкретно купуваме?!Аз наскоро купувах доста битови електроуреди от следните вериги магазини: Техномаркет,Технополис,магазин \"ЕЛЕКТРА\",ZEPTER,Praktiker и искам да ви кажа,че всеки един от уредите беше с подробни упътване и инструкции на български език!

Страници: [1] 2