Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - DENON

Страници: [1]
1
Оставам с вЧепатлението, че този хотел е Ожасен. Както сАм Одивен и от неграмотноЗтта на пишеШТите тук. Баси хората - не знаЙАт дЪ пишЪт, пък имат претенциЙ на всичкУто Утгоре. Усобено \"потребителката\" Станислава. Тя Учевидно има \"МАЛАК\" мозАк пАлен сАс \"ПАЕЖЕНИ\". СигОрно е некоя простЕтутка. ГолИАм смИАх. Ха-ха-ха.
 Иначе за хотела - сигурно са верни нещата дето се пишат. Явно там се радват на добро обслужване, и са на почит и уважение само парвенюта и цигански барони, които си водят курвите, за да се изфукат и да ги е.ат в джакузитата или така наречените \"топилни\". Пък после нямало да хващат гъбички децата......

2
ГЕРМАНОС - как звучи само........, а  ??!!!?  Човек неволно прави асоциация с нещо свързано с Германия, нещо немско, качествено демек...... ;–)   ДА НО НЕ уважаеми потребители. Тази \"фирма\" би трябвало да се нарича  \"ПРОТИВАРУС ГНУСОС РОМЕОС ПЕДЕРАСОС и БАНДИТОС\" ООД или поне \"МАЛЯКАС де АЛЪШ-ВЕРИШОС\" Ltd.  Да-а-а.

3
Ами аз затова не ходя по скъпи хотели - няма как да очаквате добро отношение, и едва ли не любов, от хора, които на месец получават толкова пари, колкото вие давате на ден за престой в хотела. Единственото което може да получите е лицемерно сервилничене, фалшива любезност и зле прикрита неприязън. А зад гърба ви какво се говори................мама миа...... ;-)   Затова не парадирайте излишно с богатството си и помислете за една идея по-евтини хотели и ле-е-е-екичко по-голяма дискретност и анонимност.

Страници: [1]