Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - getovam

Страници: [1]
1
Ами какво ми казаха-че повече карти няма да има/това беше още през февруари/.По тази причина , тъй като не искам да ме правят на глупачка, започнах да ползвам пелените Libero и да ви кажа истина е че всяко зло е за добро.Доста по-качествени са, няма изпуксане , а ластика на гърба върши чудеса, защото моят син има навика да ака докато е в проходилката и после се подскача:)сещате се до какво водеше това/ така че ви приканям да смените марката, само така може да се накаже един нелоялен търговец.

2
Здравейте, искам да сигнализирам за една меко казано нередност, с промоцията на пелените Pampers на фирма Procter&Gamble. Накратко-през месец 12.2006 стартира промоцията до месец 12.2007г. трябваще да събират мечета от опаковките пелени и да се изпращат в специални пликове, които фирмата трябваше да осигури в магазините.Но тези пликове са се появили 1-2 пъти конкретно в Плевен, а вече и в цялата страна и повече не са доставяни. Обадих се във фирмата и ми казаха да посетя този сайт http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_reg.asp, в който са публикувани променените правила на промоцията.Като прочетох какво е променено и се оказа, че напрактика промоцията тотално е изменена, да не кажа прекратена. Допълнено е следното:пликовете с карти за участите в промоцията се раздавали до 15.02.2007г.; срока на промоцията е намелен/нещо недупостимо и според предишните условия срокът можеше само да се удължава/ от 30.12.2007г на 30.07 2007г.
Това е един истински параграф 22 по български.Ако има и други потърпевши моля да споделят.Аз информирах Господари на ефира и ще подам и жалба по реда на ЗЗП.

Страници: [1]