Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - geoge

Страници: [1]
1
Не съм стъпвал във FuckDonald\'s от 9 години, освен ако ми се наложи да отида до кенефа

2
Относно безжичния интернет, най-добро покритие имат M-Tel, най-добро 3G покритие - VivaCom, а най-качествено покритие - GloBul. Аз в момента съм на безжичен на M-Tel, но ще ги разкарам, тъй като като надвишиш лимита, месечната сметка хвръква и не можеш да ги хванеш с колко те лъжат. Но преди да мина на друг оператор, ще направя тест с 2-3 пътувания с влак до Горна Оряховица например. От София до Варна само на едно-единствено място ми се губи M-Tel връзката и това е между Стражица и нашумялото село Славяново (като изключа тунелите). Затова, преди да подпиша договор с някой от операторите, ще направя някакъв тест.

3
Обаче простаците от мобилните оператори продължават да налагат Nokia на пазара! Аз от над седем години съм със Sony Ericsson - T100, K500, W800, от 6 месеца съм с W995. Най-добрите снимки, Walkman - най-добрият звук. К500 е на почти 5 години, с оригинална батерия и още държи по 6-7 дни; джойстика е наред. Преди почти 4 години дадох 669 лева за W800 - имам над 4000 снимки и непрекъснати клипове по над 6 часа - сменил съм му само светодиодите на светкавицата, джойстика е железен, оригинална батерия, която държи до 8-9 дни. Сега за W995 платих 699 лева, взех си го от Handy, имам си две години гаранция, застраховка. Над 7000 снимки, перфектен звук, перфектен бас.
Съвет - хвърляйте си Nokia-та зад гърба и не се обръщайте!

4
Искай си нов телефон или парите.

А каква марка и модел е телефона?

5
Ей Кондьо, преди три години си купих 2GB Memory Stick PRO Duo от Техномаркет за 99 лева и до момента не ми се е загубила и частица от съдържанието, което съм и качвал! Важното е да купиш качесвена стока, а не сирене за 3 лева! И вземи да сложиш едно \'Прасков\" до ника си!

6
Виновен си е тоя, който  си е купил тия неща. Шест месеца работих в Домо, един не се е връщал да прави рекламация за хладилник, лаптоп, компютър, телевизор или печка. Проблем имаше понякога с MP3 / MP4 / DVD Player-ите на Neo. Естествено Домо му е виновно.

Страници: [1]