Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - marin

Страници: [1]
1
Комуникации / БТК ADSL = измама
« -: Септември 19, 2007, 02:24:48 pm »
Твойто мнение си е чиста реклама, по никакъв начин не ми е от полза защото както написах по-горе съм се обадил на телефона им за \"помощ\".
Всъщност от форума очаквах някаква ангажираност към проблема ми като потребител. Нали уж е затова е направен.

2
Други / \"тк мебел\" ад
« -: Септември 10, 2007, 02:36:14 pm »

3
Други / \"тк мебел\" ад
« -: Септември 10, 2007, 02:36:02 pm »
Здрасти, този форум изглежда рядко се посещава най добре се обърни направо към Комисията за Защита на потребителите:
http://www.kzp.bg/modules.php?name=ConsProt

5
Комуникации / БТК ADSL = измама
« -: Септември 10, 2007, 12:28:03 pm »
Бих искал да чуя мнение от член на асоцията а не от служител от БТК.

6
А на мен за втори път ми се случва да ми заредят авто-газ на 100% от обема на бутилката а не на 80% - просто не се задейства спирачния клапан - и това в  2 различни бензиностанции. Нормално ли е, на мен ми се струва доста опасно и би трябвало да има някой да проверява дали са изправни газо-колонките. Едната бензиностанция е Opet на колелото на 4ти километър, а предишната беше Петрол на Данаил Николаев в посока Сточна-гара -> Подуене

7
Комуникации / БТК ADSL = измама
« -: Септември 03, 2007, 10:41:28 am »
Ще ви обясня още един от наглите тарикатлъци на БТК.
Юни месец пуснаха реклама пробвай безплатно интернет през ADSL за 14 дена. Отидох в офис на БТК и изрично попитах дали наистина е безплатен за тези 14 дена и какво става след това. Уверяваха ме ,че е безплатно за този период и ако се откажа преди да е изтекъл не дължа нищо а ако съм доволен договора остава в сила за 2 години. За момент си помислих че не са мошеници и реших да се включа да пробвам великата услуга ADSL. Подписах договор на който пишеше \"тестов период 14 дена\". Служителката обеща че ще активира веднага акаунта и когато се прибера ще мога да го ползвам. Прибирам се включвам модема и ... никой.
Решавам че трябва да се чака. Пробвам на следващата сутрин пак никой! Обаждам им се и ми отговарят че срока за включване е 2 дена и понеже днес е петък, чак понеделник ще бъда включен!!! Значи 4 дена загубени от тестовия период. За щастие в понеделник вече имам интернет но какво се оказва скороста за ъплоад е 10 пъти по малка от обявения 1Mbit и на определени интервали нямам интернет връзка, проблема се оправяше от само-себе си след определено време без да правя каквото и да е - значи проблема не е при мен а в сървъра.
Отказах се на 10тия ден. Служителката не можеше да повярва че има недоволни клиенти, но каза няма проблем подписах друг документ за отказване от услугата и им върнах модема. Мислех си че съм приключил с БТК но след 1 месец - в края на Август пристига бележка че дължа такса за ползване на интернет за месец и половина!!! При условие че съм се отказал по време на тестовия \"безплатен период\"??? Веднага им позвъних и получих обяснението че срока за отказване е 1 месец!!! И въпреки че съм ВЪРНАЛ модема и очевидно НЯМА КАК да съм ползвал услугата им аз съм длъжен да я заплатя. Е какво е това безобразие!

Страници: [1]