Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Мира Петрова

Страници: [1]
1
Облекло и обувки / Дрехи големи размери
« -: Март 21, 2019, 01:37:22 pm »
Привет,

Както много от хората и аз тази зима прекалих с храненето и сега съм наляла доста излишна маса, ако ме разбирате…  :o Най-лошото е, че нищо не ми става и нямам пролетни дрехи, които да нося. Започнах 90 дневната диета с надеждата да се коригират нещата, но както се разбира от името й е 90 дневна. Тоест няма как да чакам 3 месеца, за да мога да се вмъкна в старите си дрехи, а и нямам опит с пазаруването на макси дрехи. По-пищните дами биха ли ми препоръчали някакъв магазин за макси мода, от който пазарувате и сте доволни? Просто не мога да открия нищо хубаво. Повече дрехи приличат като излезли от 80-те (щампи на цветя и т.н.), а аз не мога да ходя така на работа, трябва ми нещо по-модерно и по-красиво, което да не струва цяло състояние. Става въпрос за София, но може и онлайн магазин да е, стига да има хубав избор и нещата да са по-стилни.

2
Разни (Други) / Броени дни до WordCamp Sofia 2018
« -: Ноември 22, 2018, 06:08:18 pm »
Здравейте,
Остават броени дни до най-голямото събитие, свързано с WordPress в България през годината, а именно WordCamp Sofia 2018, което ще се проведе на 24 и 25 ноември в кино Арена (Младост). Не пропускайте възможността да станете част от него! Повече информация можете да откриете на страницата на събитието - https://2018.sofia.wordcamp.org/

3
Привет,
Можете ли да ми препоръчате магазин за бижута с кристали Сваровски? Търсих усилено представителство на Swarovski за България, но уви нищо не открих… Преди 1 година си бях купила обеци и колие от Swarovski в Германия и се оказаха много качествени и искам да си взема пак… Проблемът ми е, че не знам, кои е официален вносител на такива бижута, защото не искам да си купя някаква имитация. Можете ли да ми кажете къде има магазин на Сваровски в София, който да е официален представител/вносител?
Благодаря предварително!

Страници: [1]