Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - bilyanaz

Страници: [1]
1
Здарвейте, искам да посваетвам всички които са планирали почивката си чрез агенция Ретур, да се обадят за всеки случей и в хотела който са избрали за да се уверят че имат направена и платена резервация.
След като платих на 30.04 за почивка в Обзор и от агенцията ме увериха че няма да има проблем, до вчера не ми бяха дали никакви документи /освен касова бележка/ за резервацията, нито ваучер нито договор, с оправданието че няма проблем в момента местим офиса но до края на седмицата.. до края на седмицата... и така 2 месеца.. обаждах се многократно пращах 2 пъти адрес за да дойде уж куриер.. ни вест ни кост
Понеже на 2.07 трябва да пътуваме вчера все пак реших да се обадя в Обзор за да видя дали вс е наред и.. изненада няма резервация на мое име, даже този сезон каза жената не са подписали договор с въпросната фирма Ретур.
Когато мъжът ми отиде в офиса им най- накрая извадили от 100 кладенеца вода че немогли да се свържат с мен че незнам си какво и признали че резервация няма...ние сме с малко дете ами ако не бях проверила щяхме да се разходим до Обзор след 5 дни и да се върем обратно.
 В офиса му дали да си избере друг хотел той се спраял на Св. Влас и вече доволен си тръгнал с вс документи за настаняване. Но понеже вече съм предпазлива реших да се обадя и в хотела във Влас и от там ново 20, казаха ми че са приели резервацията само при условие че от Ретур я платят до 1.07.. иначе няма да ни настанят.. жената ми обесни, че са много некоректни и че дъжали доста пари за мин година и за това този сезон процедират по този начин, с други думи аз все още незнам дали на 3.07 ще отида на море с детето или не...
За това призовавм всички които са платили за тази агенция да потърсят другата страна и да проверят, за да не се окажат неприятно изненадани като нас !!

допис ... като се обърне колата и се огледаш по обстойно http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=1824
 виждаш доста неща http://www.karieri.bg/forum/rabota/kompanii/2036174_retur/

Страници: [1]