Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - WhiteWalker

Страници: [1]
1
Разни (Други) / Имате ли представа какво е това?
« -: Февруари 10, 2014, 12:40:36 pm »
Здравейте,
Попаднах на това в интернет и прочетох няколко статии и ми стана доста интересно. Въпроса ми е - имате ли представа какво е това и за какво служи?


2
Я погледнете тази страничка - http://www.sharkfuelshop.com/blog/
Да ви кажа след като я прочетох доста се порових в интернет и след професионалните мнения и описания на това как се пести гориво с професионални такива устройства и как го правят самите производители, вече съм почти 100% сигурен, че ми мирише на ПЪЛНА ИЗМАМА! Няма ли да е добре да се сезират отговорните органи - Комисия за защита на потребителите и други такива, имащи отношение по случая?

3
Здравейте,
Преди известно време купих мобилен телефон - само апарат без карта и обвързване с оператор. Апарата проявява известни проблеми и вече трети път е на ремонт заради един и същи непрестанен проблем с тъч скрийна. Въпросът ми е следния - разбрах, че скоро се планира поправка в закона, която ще позволява да изискваме замяна на стоката с нова или връщане на парите след като един и същи дефект се проявява три пъти - това наистина ли е така и ако да - от кога ще влезе в сила?
Благодаря предварително!

Страници: [1]