Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - mikile

Страници: [1]
1
Днес 04.02.2009г. към 15.09ч. си платих сметката към вивател при касиер А.Рашкова в 2-BE Т-МАРКЕТ ЛЮЛИН 2 ДО БЛ.227 и след това изявих желание да пробвам ADSL от БТК на тестовия компютър изложен там при което веднага дойде едно симпатично девойче и ми направи забележка,че може единствено в служебен сайт някакъв да се влиза,но не и в интернет имали забележка от своето ръководство.Не ми обясни причината в подробности дали те са прекалявали много  с интернета за което имам известни наблюдения или поради друга някаква причина,но това е факта,което лично за мен е много странно и го намирам за крайно нередно и ще бъде добре и някой от шефовете на 2-BE и БТК,ако случайно прочетат това да си направят съответните изводи.

2
Други / ЧЕСТИТА НОВАТА 2009г.
« -: Януари 01, 2009, 12:58:54 am »
Честита Ви Нова Година! Всичко най-хубаво и прекрасно вземете в новата и всички старо оставете в старата!И през новата година да имаме по-малко лоши поводи да пишеме тук.

3
Кейбълтел предостава ценовата листа на потребителите си на общодостъпни места, включително във всяка своя служба, на територията на която предоставя услугите си\" На сайта новите цени са публикувани на 29.10....а влизат в сила от 01.11....Това е грубо нарушение на\"Общи условия за взаимоотношенията с крайните потребители\" в ущърб на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ...
След изкупуването на ЕСТНЕТ от Cabletel това е второ увеличение на цената и то за аналогова телевизия при която има и намаление на  телевизионни програми.От края на миналия месец бяха спряни Discovery Science & Civilization.
Всяко плащане при тях е по-високо и отпадат ред качествени програми.Политиката на Cabletel на този етап е тормоз на бившите абонати на EСТНЕТ/ЕСТНЕТ се казваше фирмата преди да я изкупи Cabletel/. Промоцията и медийния шум,който дигат със новата си цифрова платформа  е за сметка на много голяма част от абонатите им.Цената беше 14,90лв м,юни-юли за аналогова телевизия,а в момента е 20,90лв при положение че предплатиш за услугата  и това е второ  увеличение в срок от 3-4месеца.
Рекламата им е много добра:
цифрова платформа CableTEL Digita@l 2.0,дабъл плей,трипъл плей,ама работата им циганска.
Пропуска се елементарния факт,че по-голямата част от  абонатите им ползват аналогова  телевизия.
Другия проблем за да вземеш телефон от тях или пък интернет и не си юридическо лице трябва да имаш телевизия от тях,а цената на телевизията,която доставят,расте по-бързо и от цената на олиото в магазините...

Страници: [1]