Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Fire

Страници: [1]
1
и още една снмка към първата

2
Ето това е белейка поставена във входа.
Ясно се вижда че вероятността на 12-ти (който е работен ден) в обявения интервал много апартаменти да са без представители е приблизително 70%-80%. Следователно на тях начисляването ще бъде на база!!!!!!
За пореден път клетия абонат ще гризне дръвцето - пък ходи пускай жалби.

Смятам че е крайно време държавните органи за контрол на подобни фирми да се задействат!

Какво е вашето мение?

3
Топлоснабдяване / Re: Електрон Комерс
« -: Януари 21, 2008, 04:41:48 pm »
Здравейте,
Аз самия често се питам \"демокрация и частна собственост или комунизъм и държава собственост\" е положението ни в момента като държава (поне до колкото може да се нарече държава).
Апартаментите са частна собственост и всеки трябва сам да реши дали ще се отоплява електричество или ще ползва услугите на топлофикационите фирми. За съжаление в момента никои не те гледа като частен клиент ако задължителен абонат на топлофикация... ДО КОГА Бай Тошо вече го няма, няма го и комунизма. Не е ли крайно време моя дом да стане моята крепост. Сам да реша дали ще ползвам електричество за отопление или топлофикация?
Нямя на прдстава какво трябва да се направи (да грамне парламента барабар сас всички далавераджии дето \"работят\" там или просто да грамнеш 5-6 муцуни дето са подписали закона) за да може да се зачита желанието ти като частно лице.

4
Здравейте,
Проблема който поставям на ваше внимание е следния:
1. Три входа от блок 402 в Люлин 4, са на обща сметка към Софийска вода.
2. До месец октомври на 2003г. отчитането се извършва на база. След тази дата, поради монтиран водомер (също общ за трите входа) отчитането е по неговите показания.
3. По същото време Софийска вода не разрешава на отделните апартаменти от трите входа да преминат на индивидуални партиди, но разрешават да се монтират контролни водомери в повечето апартаменти (последните са пломбирани от Софийска вода).
4. До момента на поставяне на водомера задължения не е имало.
5. След поставяне на водомера: първото отчитане е направено след четири месеца и се натрупа задължение около 3 000 лева (от Софийска вода не е направена проверка за причината - теч, повреда на общиа водомер, не редовно плащане). Второто отчитане е направено шест месеца след първото - задълженията вече са около 6 000 лева. От Софийска вода ниама никаква реакция!
6. Към днешна дата задължениата са вече около 26 000 лева. Сега вече ще ни спират водата, тъй като трябва всеки един апартамент да се разпише срещу някаква част от сумата на задължението, която да плати.
7. Апартаментите които има поставен и пломбиран контролен водомер отказват плаща на суми многократно превишаващи потреблението им отчетено от контролните водомери.
8. Софийска вода отказва да открие индивидуални партиди на \"новособственици\" закупили апартаменти в някой от трите входа в близките година-две.

ВЪПРОС: Какъв е съвета ви за противодействие срещу подобно \"монополистично\" поведение (поне според мен).

Страници: [1]