Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Снежана Христова

Страници: [1]
1
От фирма Хенди, намираща са на пазара в ж.к.Дружба, София, са прилъгали 80 годишния ми баща, който никога не е имал GSM и не знае как се борави с това нещо, да подпише цели ДВА двугодишни договора с М-тел!!! Баща ми почина през януари и през юни получих телефонно обаждане и заплаха от фирма-събирач на дългове. Подадох жалба, защото искат да платя някакви 40 лв. задължения по сметките. А всъщност двете СИМ-карти никога не са ползвани, не са отчупени дори от пластмасовите носители!!! защото баща ми не е знаел какво да прави с тях. Но след като подадох жалба към М-тел, някаква некомпетентна и неграмотна госпожа ми отговори на имейла следното:

Във връзка с изложеното в e-mail  Ви информираме, че действително има подадена официална жалба с входящ номер 33ххх от 20,07,2012 г. , на която има издадено становище. В него ние Ви информираме, че Ви влизаме в изложеното тежко положение  и Вие бихте могли да спрете достъпа до мобилната мрежа на номер 08892044хх и 08892004хх БЕЗ заплащане на неустойка. За целте, можете да посетите удобен за Вас магазин на компанията, предоставяйки настоящото писмо . Така след заплащане на всички дължими по договора суми/ако има такива и то без неустойките/ , ще заявим окончателното спиране .
Поздрави, Спасова
Старши Специалист Отдел \"Жалби\"
M-Tel


което ще рече, че те видите ли са толкова добрички, че като умрял човекът, няма да плащам неустойки по договорите, но дължимата сума за неизползвани СИМ-карти трябва да си я платя!
Няма ли най-сетне да се намеси държавата и да прекъсне изнудването и лъгането на хората от тези идиотски телефонни оператори!!! Ще ги съдя, нахални, нагли хора такива!
Да не говорим, че по отношение на измамите в Хенди не мъцна никой от двамата, които си направиха труда да ми пишат, въпросната Спасова и някой си Директор по нещо си Здравко Георгиев.
Тежко ми било положението... Тяхното ще им натежи, мошеници и изнудвачи такива!

Страници: [1]