Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - krachun

Страници: [1]
1
Лекарства / Своеволията в аптеките
« -: Февруари 02, 2007, 03:23:37 pm »
Благодаря!

2
Здравейте,

Искам да попитам към кое ведомство човек може да подаде жалба срещу аптека.
В Квартал Иван Вазов има аптека, в която са изключително нелюбезни, не издават касови бележки, продават антибиотици на блистери, а не в цяла кутия както са пакетирани и цял куп други такива. Носи се лошата слава на тази аптека.
Преди седмица ми сe наложи да си закупя KLERIMED-500mg/tab.film. От същата тази аптека вечерта ми продадоха един блистер от антибиотика вместо цяла кутия с обяснението, че можело да не ми понесе и затова да не купувам цялата кутия. Ако се окаже, че ми действа няма да е проблем да си взема и втория блистер за да довърша лечението си.

Оказа се обаче, че изобщо не е така. Когато отидох след няколко дни да си взема втория блистер от антибиотика доста нелюбезна фармацефтка ми каза, че не можело така да продават на блистери, какво щели да го правят те този втори блистер и какво била виновна тя, че колежката и ми е дала половинка от кутията KLERIMED.Колежката й била възрастна и била изпила единия блистер и затова имало единичен тогава когато съм идвала. Сега не можело да ми даде отново единичен блистер. След няколко минутна словестна схватка ми върна с доста неприятен жест рецептата и не пожела да ме обслужи.

За съжаление не издават касови бележки и незнам как точно мога да докажа, че съм закупила половин опаковка от антибиотика от тази аптека.
Самата аптека се намира на бул.\"Витоша\"184 в Квартал Иван Вазов.

Ще се радвам ако някои може да ми каже къде мога да подам жалба срещу своеволието което с еизвършва в тази аптека.

Благодаря ви предварително.

Страници: [1]