Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - smarfi

Страници: [1]
1
Така е по-лесно за тях, кой мисли за нас, потребителите. Човек като влезе в някой магазин трябва да оглежда продукта от всички страни и то изключително внимателно, защото някой от служителите на съответния магазин не си е свършил работата. Колко жалко за ... нас. И на мен веднъж в един магазин ми дадоха развалена \" Активия\". Беше хванала мухъл и с изтекъл срок на годност. Като отидох в магазина да им я върна и те веднага ми казаха да си я сменя с друга. Не ми се извиниха, само казаха, че не са я били видели. Лелеее, ами къде гледат тогава? За какво са сложени там? Явно и те не знаят. Така е по-лесно.....

2
Какво ли още трябва да се очаква от тия хранителни вериги? Може би ще вземат да сложат и такса за вход :D Стават смешни вече, а покрай тях и ние. В другите държави не се плащат торбичките, но не забравяйте, че ние сме в България, където всичко се заплаща. Всеки гледа да прецака другия и той да е добре. А иначе сме в Европейския съюз, хахаха. Докато не се промени начинът на мислене на българите все ще сме си зле. Наистина какво са 10-20 ст. за торбичка, но въпросът не е в тия стотинки, а в принципът. Има на какаво да се научим от другите страни.
Аз съм за хартиените торбички и се надявам скоро да започне тяхното масово използване, дано околната среда да бъде опазена поне малко и българинът да започне да мисли по глобално.

Страници: [1]