Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Mareto

Страници: [1]
1
Топлоснабдяване / Re: Електрон Комерс
« -: Септември 02, 2009, 10:44:57 am »
В тази мила Родина и красива България, изродена от нехайството, а и изнудване на и от държавници, явно е че се извършва геноцид срещу тоз български народ! Сблъсквала съм се с доста държавни институции и породените от тях за мен проблеми! Навсякъде е едно и също, с една цел! Направено е прекалено сложно, неясно, времеемко, трудоемко и финансово подплътено, за да може обикновения човечец да се пули, обърква и неразбира, за да не може да плаща всички таксички, за да не може да наеме специалисти да му разясни, за да обикаля улиците, като недотавен (прехвърлян от служител на служител в различните ведомства) и накрая да си каже \"майната му, не мога да се разправям\" и да се остави на белите вълци и гризачи, в чийто образ са превъплатени куп държавни институции и облагодетелстваните от тях частни фирменца!!!

2
Топлоснабдяване / Re: Електрон Комерс
« -: Септември 02, 2009, 10:33:31 am »
Доколкото си спомням (незная дали в хронологичен ред), тя бе 10%, после някакви пловдивски адвокати заведоха дело и спечелиха, и тя бе отменена, като незаконна, после веднага я въдвориха със Закон, не с Наредба!!! И така през годините тя се увеличава, докато ни залъгват с поевтиняване на парното покрай цените на газа и прочие! Не следя всички публикации по темата, тъй като използвам климатици и слава Богу досега не съм имала проблеми с ЧЕЗ! Но сметките ми към \"Топлофикация\" започнаха да набъбват (за едната топла вода)! Оставяйки назад всичката останала порнография относно прословутите топломери и всякакви измервателни средства, и наредбички на \"Топлофикация\" и топлинни счетоводители, задължаването ни да сменяме сега пък тез уреди, задължаването да носим водомери на 5 години за измерване и пр. и пр., то само таз \"такса мощност\" си е жив рекет!

3
Топлоснабдяване / Re: Електрон Комерс
« -: Септември 02, 2009, 10:25:52 am »
Здравейте, Дами и Господа! Прочетох всички мнения по темата, благодаря за инфото, беше ми изключително полезно, тъй като от днес и аз имам проблем с \"Техем\" и \"Топлофикация\"! Това, което исках да споделя с вас, че като притежател на новозакупен апартамент, отидох миналата година (12.2008г.) да си сменя партидата със закъснение от една година, обаче (апартамента придобихме преди 2г., 12.2007г)! Тези от \"Техем\" веднага се възползваха и като първи тарикати ми надчислиха едни 170 лв., при нулево потребление по отчет на уредите (помислиха, че могат да ме изнудят, незнаейки какво е вършил стария собственик, уви, обаче аз бях на мястото му) ха-ха! Въоръжена днес с документи (отчети и сметки) отивам при тях доста нахъсана да си търся правата! Та това, с което исках да започна е, че за мое най - голямо учудване, когато си сменях партидата служителката на \"Топлофикация\" ми обяви, ЧЕ \"ТАКСА МОЩНОСТ\" ИЛИ \"СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ\" Е ВЕЧЕ 30%!!!

4
Комуникации / БТК ADSL = измама
« -: Септември 02, 2009, 09:45:17 am »
Дами и Господа,
   Повечето тук мнения са негативни относно доставената услуга на БТК, явно е, че са мошенници, но от хленчене по форумите няма смисъл, те точно на това разчитат, на бездействието на потребителя! Има един лозунг, който нас българите никога не ни е водил, но е крайно време да осмислим - \"Обединението прави силата\"! Та мисълта ми е, казано кратко, точно и ясно:  да се направи колективен съдебен иск (излиза и по - евтино за всеки персонално)! Другото, което исках да споделя с вас е: ЧЕТЕТЕ ПОДРОБНО ДОГОВОРИТЕ, КОИТО ПОДПИСВАТЕ (ако ще това да ви отнеме и 30 мин.)! НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ГОЛИТЕ ФРАЗИ НА ДАДЕН СЛУЖИТЕЛ, КОМПАНИЯТА ЩЕ СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ С НЕГОВАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ УТРЕ!

Страници: [1]