Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - niki.b

Страници: [1]
1
В по-големите градове си искат директно или индиректно. Ако не даваш - ще дадеп същите пари за повторни явявания. В средни и малки градове (средни и малки спрямо София говоря, не град-мини село а нормални градове) ако можеш да караш и знаеш теорията взимаш от раз. Ако не можеш да караш и не знаеш теория или 1 от двете може и да си платиш, но само ако си зле и не можеш без помощ да минеш. В София е по-трудно защото средата, в която караш е лоша - всички карат като кретени, маркировка няма, няма ясни знаци и т.н.. Ако някой ви каже, че щом сте взели в по-малък град сте по-малък шофйор от него(изкарал в София) му теглете една.. Човек или го може или не - независимо къде кара. В София тънките моменти са ненормални при нормален град, а някои от тях ги казах-липсва ясна маркировка, знаци, абсурдно каране на останалите шофйори и т.н..

2
Редовен клиент съм им и винаги са били точни, но очевидно в България всичко е възможно и всеки си позволява каквото му хрумне.
Една от покупките ми бе луканка \"селска трапеза\" вакуум на фирма лотос от щанда с месните продукти. На цената на щанда пишеше 9.95лв/кг с ддс, абсолютно същото пише и в каталога им с текущите промоции (10септември-23септември -> www.metro.bg). Цената на касовата бележка е 13.09лв/кг без ддс или 15.7лв/кг с ддс, което е над 57% над обявената цена.

Въобще не ме влияе левът, който съм изгубил, а факта че има неточност, а в Метро пазаруват хиляди хиляди хора на ден и като мен не гледат дългата касова бележка преди да излезат от магазина (след излизането рекламацията не е възможна до колкото знам..)

Има ли регулатор към когото да се обърна? Не ме интересува, че е малко нещо и до ден-два може би ще го оправят. И хората рядко и малко пият и шофират след това, но когато го направят фаталния изход не пита колко рядко и малко пият преди да шофират.

Човекът, който е объркал вкарването на цената в системата да бъде предупреден за изгонване или подобно действие, но да има такова. Или си вършиш работата, или отнасяш нещо. Чувството за бездействие в държавата ни кара да заобикаляме някои неща.

Страници: [1]