Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Boian_h

Страници: [1]
1
Веднъж вече подадохме жалба до “Софийска вода”, но отговор няма!
Вече  всяка седмица в София, ж.к. “Красно Село”, район “Борово” се спира водата за цяла нощ и цял ден. Последния път от “Софийска вода”спряха водата миналата седмица на 22 февруари 2007, сега на 2 март – отново! Спирането на водата, досега беше един път месечно и така е поне от лятото на 2006 г. Ние сме принудени да мизерстваме, защото в “Софийска вода” има  некадърни хора, неспособни да се справят с проблема, или не желаят да се справят с проблема и да оправят веднъж завинаги или поне за повече време дефектен водопровод. Всеки месец, на почти едно и също място до 208-209 блок, точно на ъгъла на улиците “Лелинска чука” и “Ладога”, водата  избива и тече цяла вечер по улиците.
Днес 02 март 2007 – отново нямаме вода!!!
     От вечерта на 01 срещу 02 март 2007 г., по улиците, около мястото на повредата текат реки от питейна вода, които ние, данъкоплатците и абонати на “Софийска вода” – плащаме!
     Вечер никой от “Софийска вода” не предприема  действия по ремонта и отстраняване на повредата, ами само спират водата на квартала. Защото явно те са “баровци” и не може да работят вечер, ами почват работа към 10 часа сутринта на следващия ден. Или просто не им се плаща извънреден (нощен) труд на работниците, защото ние данъкоплатците и техни абонати сме “глупаци”, които могат да чакат, да мизерстват и да си плащат колкото им поискат!!! А какви са вашите задължения, уважаеми господа от “Софийска вода”?
     Дали “Интернешънъл уотър” работи така некадърно и безотговорно във Великобритания и какви биха били последствията за фирмата там, от такива некадърни ремонти, безотговорност и нежелание да се справя с проблемите?

Страници: [1]