Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ValiaU

Страници: [1]
1
Искам да споделя разочарованието си от представителя на козметика Ив Роше, доколкото знам внасяна и разпрострянявана от Национални дистрибутори.
Фирмата има програма за лоялност - клиентски карти, в които се събират печати и след определен брой се получава подарък. След като цяла година събирах тези печати, накрая избрах крем за лице, който не бях ползвала. За съжаление той се оказа развален - много рядък, направо тече от тубата и с неприятна миризма на гранясало. След няколко дена, след като не бях го ползвала, освен една първа проба, отидох в магазина с молбата да ми го заменят. Под множество различни предлози това ми беше отказано.
Така Ив Роше за 12 лева загубиха клиент, който за година е похарчил 150 лева и смяташе да купува още от козметичните им продукти. Сега това няма да се случи повече. Много се ядосвам, че повечето търговци в България не осъзнават, че ако веднъж пожертваш 2, после ще спечелиш 200 и обратното.
Споделям този наглед дребен проблем с надеждата, че предстоят промени в съзнанието и начина на работа на компаниите в България и с убеждението, че това в голяма степен зависи от нас - потребителите.

Страници: [1]