Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mery

Страници: [1]
1
Тези сами са си виновни за \"теглото\"! Като има кой да работи за 260лв ще има и такива заплати! Като им са малко парите,да не се хващат,като от мениджмънта немогат да си намерят персонал ще се светнат.Ти знаеш ли аз за колко пари работя?Не!И не ти пука,както и на мен за тях!

2
Виж-село или град хората плащат за да бъдат обслужени,като имаш муха в  супата правиш скандал в заведението, като се държи нагло касиерката мълчиш,нали?Е да,ама не и аз,защото уважавам себе си,и не на последно място защото плащам за това.Тия касиерки са там щото аз и всички потребители сме им клиенти,трябва да са благодарни за това! А на теб успех по пътя на себеуважението,защото по важно е да уважаваш себе си,за да те уважават и хората!

3
Вие 3 пъти спахте в хотела и тогава разбрахте,че не ви харесва...след първия път не забелязахте ли,или дори след втория....
Или \'\'Двореца\'\' ви е конкуренция и сега го плюете за няма нищо?
Не съм била точно в него,но да кажете \'\'три пъти спахме и не ни хареса\'\' не ми звучи реално,ако на някой не му харесва нещо реагира веднага...

4
Щот на село касиерките се държат добре и ще ми е скучно като няма с кой да се заяждам,ама ти Mitko си остани там,сърбай млякото,гризи ябълките,и чети по форумите с какво се сблъскват хората в града!

5
Най-ужасните касиерки са в Била на Опълченска! Няма къде да видите такива нагли,нахални и неблагодарни същества като тия!
Пазарувам там само в краен случай минимално количество стока,защото е кошмар да минеш през касите! Отивам днес 30.12 (новогодишно настроение) към 18-18.30 ,вземам торба с мандарини и 1 активия,нареждам се на дългата опашка,чакам си реда търпеливо,идва ми реда,касиерката си поставя лакти на апарата  за маркиране и се обръща на страни подпряла глава с ръка и се загледа (едва ли би могла да мисли за да се замисли).И стои,стои,стои и гледа...бавно се обръща и преплъзва поглед през хората и мен вкл.Питам ще ми маркирате ли? -Ще чакаш!-ми казва.И аз запалих!  -Аз съм си чакала реда на опашката вече. -Ще ме изчакаш!(за какво ли) Казвам нервно -аз да не съм дошла да чакам тебе тука? И тя стана,заобиколи ме и тръгна навътре в магазина. Ужас,вече много се изнервих,оставих си парите за двете стоки,които бях взела,на касата,казах на охраната да предаде на колежката че са там и си тръгнах,при което тая крещи зад мен-Върни се,върни се,трябва да ги маркирам,спрете я,трябва да маркирам...обръщам се и като викнах и аз ... да не съм дошла да чакам наглите касиерки да благоволят да ми маркират стоката тука,а? За коя се взе че ще ме кара да я чакам,и ми говори на "Ти" през цялото време-да не сме расли заедно? Вместо да са благодарни на клиентите,че са избрали този магазин,те им държат тон.Скапа ми настроението,но следващия път ще се наредя на нейната каса! Имала съм още доста подобни случаи които сега ще пропусна,но в Била на Опълченска са най-наглите и прости касиерки!

Страници: [1]