Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - fluditec

Страници: [1] 2
1
Комуникации / teror ot strana na vivakom sas sms
« -: Април 04, 2011, 10:06:34 pm »
Благодаря за разяснението .

2
Комуникации / teror ot strana na vivakom sas sms
« -: Април 03, 2011, 07:00:39 pm »
Dealer, няма да е лошо, ако звъниш пак на този номер, който не отговаря, след това да си проверяваш сметката. На моя телефон от един такъв 0894....... (не си го записах) на няколко пъти ми прозвъняваха и затваряха , но нито един път не успях да отговоря на повикването. След това като звънна ми събщават, че е изключен, но \" О-о-о-о ЧУДО !\" сметката ми се увеличава все едно,че съм говорил 1 мин.. Три пъти бях звънял преди да се усетя, съответно три пъти телефонът беше изключен, сътветно за три разговора ми взеха пари. Абсолютно съм сигурен, че не съм допуснал грешка, защото телефона го ползвах изключително рядко, а системата на ГРАБУЛ се актуализира сравнително бързо.

3
Комуникации / ГАВРАТА НА ВИВАКОМ
« -: Март 20, 2011, 09:45:14 pm »
Мобилните оператори НЕ СА истински интернет доставчици, а ментета. Иска им се да ви вземат пари за доставка на интернет, но не могат да го доставят, затова само вземат пари.

4
Не какъв да е съд. На тях им трябва НАРОДНИЯТ СЪД !!!

5
oштитен, може ли да уточниш : едно, две или повече пакетчета дъвки си предпазил от падане от количката, чрез прибиране в джоба ? А тези дъвки не се ли намират близо до касите ? Ако паднат , където и да е в магазина, проблем ли е за някого, защото не са платени, но не са и изнесени ? И последно - влизаш в магазина, излизаш си с неплатена стока в джобовете и се сърдиш на охраната, че си мисли, че крадеш. А какво трябва да си помисли ?      Едно е безспорно - тези който обраха държавата са абсолютно недосегаеми и безнаказани !

6
бетатестерче, като искаш само да се похвалиш колко си печен,  го прави някъде другаде. Разбира се,че рекламата на всички оператори си е абсолютно заблуждаваща. Всеки е виждал най-големите надписи \" 0 ст. за минута\" , но е трудно (или невъзможно) да намериш и прочетеш, че освен таксата има и едни първоначални 13,2 или 12ст. за всеки разговор. А глобулчето с тяхната такса за 100 безплатни минути ? Рекламират я като такса-отстъпка -5лв. за целия срок на договора, а самата такса е 10.80 лв. В момента съм им пуснал едномесечно предизвестие /законния начин за прекратяване на договор в България/ само че ако не съм се явил на точно посочена дата от тях, с дадено от тях кодче, за ??? фактическо прекратяване на договора??? договорът ми щял автоматично да се преподпише за 2 години. Тоест едно незаконно хрумване на ГРАБУЛ отменя законното предизвестие и ако все пак спра да плащам ще им дължа  неустойка в размер 24 х 10,80 =259,20 лв.     М-м-м-м-м-м даааааа изобщо не са чудовищни неустойките и не се третират хората като крепостни селяни. Мобилките разчитат, че не всеки ще тръгне да ги съди, пък и защо трябва само чрез съда да се спира изтекъл договор ?

7
tm, ако може да уточниш, да не би тази грешка на клиентите да се нарича кражба, направена умишлено с цел лично облагодетелстване, а грешката на персонала е,че не са сменили цените своевременно и дали също имат лично облагодетелстване от това? Съжалявам за дългото изречение и между другото се пише ВАЗЕЛИН.

8
Да, така е. Те са недосегаеми, защото властта е  купена и ги закриля.

9
Колкото и да не ми се иска да се съглася с Тетсерчето, то е напълно право. Може и за психиатър.

10
Комуникации / M-TEL ИЗМАМИ
« -: Декември 30, 2010, 06:07:00 pm »
Кре4и, операторите няма да запоТчнат да ги съдят, защото не искат да се вдига шум около тях, а просто искат да си смучат от кръвта на народа. Ако се вдигне шум ще вземе да се разсмърди работата, пък ще вземе народа да натисне купените политици и медии, пък ще вземат те да се направят че работят и да изтрещи някое операторче, че както и не спазват законодателството ще им стане лошо без още някой лев. Така че в сайта нещата ще се описват както са, а не както в медиите относно мобилките - добро или нищо като за умрял. А между другото нямам нищо общо с администраторите, а пък се пише РАЗБЕРЕТЕ.

11
Комуникации / проблеми с глобул
« -: Ноември 30, 2010, 09:04:14 pm »
Ако едногодишният договор е изтекъл или предстои да изтече през следващия един месец то автоматично е или ще бъде преподписан за още една година от датата на сключването му. Няма значение, че не сте подписали нов договор - операторите в Бг искат пари за още една година. Най- вероятно копие от договора няма да ви дадат, но може да попитате на оператор (123) -кога изтича договорът или предстои да изтече удължаването. Добре е да проверите и още веднъж след няколко дни на 123 за да не са се \"объркали случайно\" - не е изключено. Имайте впредвид, че ако решите да прекратите договора предсрочно, а сте на такса от 5лв., неустойките се пресмятат на стойност 10,80 лв. на месец, тъй като глобуСът твърди, че таксата им е 10,80лв., а до 5лв. било отстъпка.

12
Реклама / VIVACOM
« -: Ноември 24, 2010, 09:08:56 pm »
бЕтАтЕСтЕр, явно си добре запознат с политиката на ВиВа (дори бих допуснал , че си техен служител), та да те помоля да напишеш къде точно на сайта им се намират общите условия за мобилните услуги, а от тях пък реда за прекратяване на договора - по-точно искания за код, ходене за предизвестие, ходене за прекратяване, защото това в договорите не го пише. Ако пък го има в договорите - посочи точките, където е споменато. Ако пък го го няма, а дават информация само на 123, моля да ми обясниш: защо на 123-мобилни услуги ме убеждаваха, че договорът ми за Хармония 6 можел да се прекрати само и единствено чрез писмо по пощата до някакъв адрес в София и тъй като един месец преди края на договора се падаше точно в неделя ме убеждаваха да пусна писмото в събота (разбира се, че не съм запомнил името на операторката- кой ли ги запомня?). Добре, че не им повярвах, а със зор и при лошо отношение успях да пусна едномесечното си предизвестие във вива център та видях малко спокойствие. При все това - необходимо ли е такова изнервяне и тормоз за хората, и те ли са виновни, че са повярвали на оператор, служител и реклама (а някой може ли да докаже,че те не са заблуда ?).

13
Банки / Банка ДСК
« -: Ноември 24, 2010, 04:19:34 pm »
Ново хрумване, с което ме изненадаха последния път в банката бе, че трябва да попълня декларация дали имам предбрачен договор с жена ми - в случай, че станело нещо с мен, кой ще приберял парите ми ( 73ст.). Този документ го попълвали и пенсионерите!!!! А пък имали и нова такса, ако трето лице ми внесяло пари по разплащателната сметка трябвало да им даде още 50 ст. Май ще ги изоставям и аз тези от ДСК.

14
Господари на ефира форсират почти всички, но мобилките са им спонсори и дори да се НААКАТ господарите няма да гъкнат. Може да се обзаложите за това. Дотук стига непокупността и безпристрастността.

15
А пък аз имам текуща сметка в момента 1 стотинка. Може ли някой да ми обясни как точно се е получила като минута разговор ми е над 30ст., обаждането на оператор е безплатно, а интернет не съм ползвал?

Страници: [1] 2