Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - cecobo

Страници: [1] 2
1
За по-любопитните. Прочетете чл.193 от Закона за водоснабдяване и канализация и сравнете с чл. 35, 36 от Наредба №4 и ще разберете, защо сметките за вода нарастнаха неимоверно. Прегледайте пак фактурите на \"Софийска вода\" и си задайте въпроса - с какви уреди са измерили канализацията и пречистването на водата във вашите домове. Замислете се , каква е тази вода - общо потребление??????? Хора, лъжат ни здраво! Спрете да плащате , иначе водата ще стане по-скъпа и от бензина.

2
Електроснабдяване / ЧЕЗ ЕЛЕКТРО
« -: Април 12, 2007, 10:13:49 pm »
Това, че ни послъгват си го знаем. Никой ли не се дразни от факта, че спрямо етничиските българи се прилага ГАДНА РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ?  На никой ли не му пука, че само на нас българските граждани ни спират тока за една неплатена сметка? С всяка такса за включване от 20 лв. плащаме тока на циганите, ромите, мангалите/не знам вече как искат да ги наричаме/    Чакам реакции!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3
Комуникации / GLOBUL
« -: Април 12, 2007, 10:08:10 pm »
Замисляли ли сте се , кой плаща разговорите на 240- сте , на тия около тях, на общинарите и разни други? А на правителството, а на .......................................................................? В България не може да съществува оператор, който не снася. А за да снася някой, някой трябва да го храни. Безплатни 500 мин. - дали??? Безплатен обяд има ли? Гадното е , че ни лъжат с промоции и обещания, а ние кълвем като кротушки/ вид блатни рибки, които кълват на всичко/Вече и за паркиране ще пускаме есемеси - само левче без ДДС,КПСС,БКП,СДС,ДПС,НДСВ и желанията на европейския съюз.

4
Топлоснабдяване / Re: Електрон Комерс
« -: Април 12, 2007, 09:44:35 pm »
Поздравления!!!! Радвам се, че има българи, които се интересуват от законите. Те не са лоши, но не се спазват. Най-лошото е , че не ги спазват тези, които избираме в парламента.Хора, четете и се интересувайте. Законите са категорични и няма наредби и други простотии, които да пренебрегнат ЗАКОНИТЕ. Няма съд в който да решат, че някаква наредба е над закона. А наредбите в България са създадени, за да ни крадат, заплашват и изнудват.
        Моето мнение е, да не коментираме, какво искат да направят с нас управляващите - това го знаем всички. Нека си разясним, какво да направим ние, за да се защитим. Ще се радвам някой ден да прочета, че и някой юрист се е включил в този форум и че е на наша страна. Те също са граждани на тази страна и трябва да знаят - ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ ПРИЯТЕЛЮ!!!!!!!

5
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Април 10, 2007, 06:20:29 pm »
Там е работата! Никой не иска да им хванем цаката. Номера е да ни източват максимално - докато дишаме.

6
Други / топлоизолация на жилища
« -: Април 01, 2007, 03:24:22 pm »
Аз санирах едната си стая външно и то както си трябва - ефектът бе нулев. Пак се появи мухъл. Другата стая санирах вътрешно - ефекта пак е нулев. Отново мухъл. Мухъл се появи масово в жилищата ни през 2002 год. веднага след поставянето на топлоразпределителите в жилищата ни. Хората започнаха да правят икономии заради прескъпото парно. Това доведе до редки радлики в стените между апартаментите, а това води съответно до получаване на конденз, който е рай за развитието на мухъл. Многократно го чистих с всевъзможни препарати, но нищо не помогна. Единственото спасение е да се изтърже мазилката и да се направи основен ремонт през лятото. Съветвам ви да не правите нищо, докато не се реши проблема с парното. През отоплителния сезон то трябва равномерно да затопли стените във всички жилища едновременно и да не се получават големи температурни разлики/спрени радиатори/ Парното трябва да е достъпно за всеки, като в нормалните държави. А мухъла е БОЛЕСТ!

7
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Април 01, 2007, 02:55:31 pm »
ЕДИН ОТ ТЕЗИ, КОИТО ГИ ЗНАЕ Е ВСЕ ОЩЕ В ЗАТВОРА, А ОСТАНАЛИТЕ КОИТО ЗНАЯТ, СА В ПАРЛАМЕНТА.
А тия дето, ни са чули, ни видяли, ни разбрали са в ДКЕВР на котлова храна.

8
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация София
« -: Април 01, 2007, 02:47:25 pm »
Жени не се плаши. Все повече съдии и прокурори се червят по телевизията. Това започва все повече да им въздейства. Все повече ще им се налага да са точни при оценките си.Важното е ние да не се плашим и да станем колкото се може по-бързо европейски народ. Докато сме овце ще цари и беззаконие. НЕ СЕ ПЛАШИ!

9
Топлоснабдяване / Re: Електрон Комерс
« -: Април 01, 2007, 02:40:52 pm »
Поли, в никакъв случай недейте да плащате. Преснимайте всички протоколи,които имате и заедно с обстойна жалба ги изпратете до всички инстанции. В момента заплашват всички потребители с бързи дела, съдия изпълнител и какво ли не. Целта е, който се излъже да плаща. Ако действително не сте ползвали парно, няма съд в света, който да ви накара да платите. Жалбите обаче са задължителни. Такъв е реда. Трябва смелост, гражданска позиция и търпение. Няма да получите помощ от никой. Всеки вариант, който ви предложат  - за разсрочено плащане, преизчисления, корекции ще бъдат подвеждащи за да разпишете, че сте длъжник. Най-добре е да се стигне до съд. Тогава спокойно можете да заведете обратно дело за психически тормоз и каквото ви дойде на ума. Аз и моето семейство също сме заплашени от съд , но изчакваме търпеливо и се подготвяме. Не сме плащали парно от 2003 год. Колкото повече потребители , установили, че ги лъжат спрат да плащат, торкова по-бързо ще се реши проблема с парното. Не се плашете от съда. Процедурата е много бавна ,но вие ще спечелите. Да платиш нещо, което не си ползвал е обидно и означава сам да се заплюеш пред цялото общество.

10
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Март 09, 2007, 05:52:38 pm »
краси влез в гугъл и набери - панелни стоманени радиатори. После набери и панелни радиатори КОРАДО за да се ориентираш, какъв вид са твоите радиатори. Виж мощността дадена от производителя и после изискай зададената мощност от Техем.

11
Други / Дограма от Ролпласт
« -: Март 08, 2007, 04:25:58 pm »
Скоро разбрах, че още преди хиляда години българите са правили бижута ментета. И сега си е точно така. Питат ке каква дограма искаш, а ти правят каквато те искат. Доколкото знам всички набиват турски метални профили в дограмите, защото са по евтини и не се виждат.

12
ombudsman_network@online.bg              ombudsman - bg@europe.com    fax=02  8106963
адрес ул.\"Г.С. Раковски\" № 155
 по добре е да се пише на втората ел.поща

Нядявям се повече хора да поставят проблемите, както до институциите, така и до Националния Омбудсман.

Много скоро ще поставя въпрос за няколко члена от ГПК, които нарушават човешките права. Ще запозная и всички вас във форума.

13
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация София
« -: Март 08, 2007, 03:51:12 pm »
Благодаря!

14
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация София
« -: Март 08, 2007, 08:24:20 am »
Повярвай ми, няма друг. От 2003 год. се занимавам с жалби в които излагам очевидни проблеми. Никой не иска да поеме отговорност и да признае, че действително се вършат безобразия. Прокуратурата е зависима и все още не може да се  отърси и да стане независим орган. Единствения, който постига нещо е Националния Омбудсман - Гиньо Ганев, но той е сам с-у всички и нещата се движат бавно. Затова подбуждам хората да отказват всички плащания при които са УСТАНОВИЛИ, че са излъгани.

15
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Март 07, 2007, 05:46:33 pm »
Такса мощност вече няма. В момента в който я премахнаха благодарение намесата на Омбудсмана, МЕ иДКВР вдигнаха цената на енергията и фактически така изравниха резултата. Такса няма, но плащаме пак толкова.В България е прието , когато трябва да се открадне нещо от някой законно да се сътворяват \"Наредби\" Тези наредби винаги нарушават основните закони. Съответно винаги трябва да сравняваме, какво пише в даден Закон и в съответната Наредба. Закона е над всичко!!!

Страници: [1] 2