Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Svetlio1

Страници: [1]
1
Комуникации / БТК ADSL = измама
« -: Февруари 05, 2010, 06:52:52 pm »
Ето спецификация за Виваком Слим услугите : http://213.91.175.45/public/files/gen_conditions_articles/104/file.pdf


-Вижда се дори на пръв поглед, че въпреки услугата вече не е пакетна цената е същата, дори се е повишила!Фактът че вече не се ползва телефон, не е взет под внимание.

-Скоростта е все така негарантирана, като задължително се изисква 36лв. инсталационна такса, а доколкото разбрах от служител на БТК и модема се заплаща/около 80 лева каза служителката на БТК доколкото си спомням/ Пак по информация на служител на БТК, тъй като към услугата няма телефонен пост, ако стане авария, няма как да се сигнализира за нея на БТК.

-Озадачих се, че не можах да открия нищо за услугата VIVACOM NET SLiM нищо в страницата на БТК. Изобщо има ли някакъв контрол в цялата работа или кервана си върви, кучетата лаят.
Темата ще се забрави скоро, но се надявам БТК да подобри услугите си и обслужването скоро.Ако изобщо това е възможно, може пък това да е върха на възможностите на \"бившия\" държавен монопол.
Все пак е добре, че услугите им ги има, защото увеличават многообразието от услуги, от които потребителя може да избира, а БТК има национално покритие и за някой малки места това е от съществено значение.Но само като прочета отново за 10 дневния срок за поправяне на повреди и спирам да мисля за БТК. :)

Страници: [1]