Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - grisha

Страници: [1]
1
Искам да споделя с Вас едно мое неприятно преживяване в хотел Елена в кк Златни пясъци и искам да спестя нерви и пари на хората, решили да си починат два три дни подлъгани от лъскави промиции.

Резервирах двойна стая във въпросния хотел за три нощувки (25,26 и 27 август) на allinclusive за доста малко пари. Това беше и първата грешка. Не се лъжете, че за тези пари ще получите нещо хубаво.
Нека започна от пристигането. В сайта се казва, че има паркинг. Да, ама няма. Пред хотела има място само за 10-15 коли. Пратиха ме да паркирам на друг паркинг (този на хотел Ривиера). Значи всяка сутрин ставам вървя 10 мин. до паркинга. Вземам колата. Връщам се в хотела. Вземам семейството и пак към плажа. Плажът на Златните за мен е ужасен и затова ходихме на друго място.

Настаняването. Пристигаме към 12:30 рецепцията затрупана с румънци. Само да кажа, че хотелът беше пълен с тях. Няма такова гадно преживяване. Няма какво да коментирам външният им вид, то е ясно. Как може да идеш в чужда страна и да не говориш и дума английски. Събрала се една тумаба на рецепцията и рецепциониста им обяснява нещо на английски, а онея недоволни, че никой не говори техни език. Както и да е. След 10тина минути си пробих път и горд от себе си казвам името на резервацията. Да обаче стаята щяла да е готова чак към 14:00. ОК, политика на хотела. Дадоха ми гривнички за ресторанта и айде на обяд. Храната беше ужасна. Доматите - пластмаса от вчера. Повечето храни бяха с картофи - салати, супи, основини. Месото не ми вдъхна доверие. Пробвах го само на мирис :( . На бара има български алкохол. Няма лошо и нашето става за пиене, ама защо беше толкова разредено и защо миришеше на препарат за миене на чинии. КОШМАР. Трагичко стана, когато видях как пълнят шишета с фуния от туба . :cry:

Дойде време за стаята. По принцип стаята за мен не е решаваща. Не съм отишал на хотел, за да стоя в стаята. Тая стая уби всичкото разбиране в мен. Сваляш си обувките, стъпваш на мокета и чорапите ти стават черни. Стаята мирише на мухъл и влага. Обяснението беше в банята. Всички фуги бяха в черен мухъл. Дръпнах пердетата и се разнесе облак прахоляк. Невероятна мръсотия. За три дни нито веднъж не смениха спалното бельо. Да не забравя хотелът е 4 (четири) звезди :!: :shock . Веднъж минаха да сменят хавлиите, след като надух главата на камериерката. Да, обаче само прибраха старите и не донесоха нови. :evil: .

Наложи се да се поогладя. Ютията - била взета. Три дена я нямаше тая ютия. Как може такова нещо. Хотел с 200 стаи да няма ютия :!: :!: :cry: . За ключ на стаята ми дадоха карта. Е да, ама тая карта не можеше да отвори врата. Два пъти я сменяха. Сума загуба на време. Накрая се оказа, че сензорът на вратата е повреден и ми дадоха ключ. Има и още, но просто като се сетя и се ядосвам.

На заминаване чаках 20 мин., за да ми проверят стаята. Какво има да и проверяват. Почувстах се като крадец. Какво ще им взема, мухлясалата баня, хавлиите, дето ги няма. Се съм ходил по хотели, ама такова нещо никъде не е било.

Да обобщя: Храна - зле, Алкохол - кошмар, Чистота и обслужване - ужас, Социална среда (така де румънците) - шок и ужас.

Никога, ама, никога не ходете в този четиризвезден хотел - хотел \"Елена\" в Зл. Пясъци. Каквато и да е цената...

ПС Щях да забравя нещо много съществено. В този хотел не се издават касови бележки. Ако искате фактура, ще ви я пратят по пощата. Аз си платих за сейф. Не ми дадоха касова бележка. Дадоха ми лист хартия, разпечатан на матричен офис-принтер. :horror: :shock :( :evil: .

:!: :!: :!:                 http://for.journey.bg/topic.php?page=1&topic=3747                - други потърпевши mhihi

Страници: [1]