Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - BigElly

Страници: [1]
1
Здравейте драги излъгани от servizat.com.
За съжаление чак сега виждам тази тема, но макар и късно искам да споделя и моя опит.
Казвам се Елена Краева и съм поредната измамена от въпросната фирма. Членувам от дълги години в най-големия форум за хардуер в България и смятам, че съм била полезна на доста хора с познанията си в тази сфера. Там попаднах на toshe11 или Тодор от servizat.com.
Имах проблем с моя ноутбук Dell, бях изчела де що има писано по въпроса, но да си призная честно търсех лепене на видео за под 180-те лева, които ми предлагаха в една от големите фирми в бранша. Въпросният toshe11, който междувпрочем вече е изгонен от въпросния форум, обясняваше във всяка тема как най-добрите специалисти са се събрали в неговата фирма, как се справя с 99% от ремонтите и как няма по-добра техника от неговата, никъде в България. Даже в сайта си е публикувал статия как използва скъпа инфраред техника, как сваля чипове, чисти ги от калая и ги поставя наново с подходящите растери за целта.
Изришно попитах дали наистина има инфраред техника и отговора му беше безсрамна лъжа - да, имам! Аз подчертах, че не искам да ми греят видеото с пистолет за горещ въздух, но това изобщо не го трогна. След като си взех отремонтирания лаптоп си направих труда да го разглобя, за да видя какво точно е свършено, правила съм го и преди и не ми представляваше трудност. Лаптопа ми беше нагряван на огромно място около видео чипа, на 5-6 сантиметра от него имаше изпадали и припоени наново елементи, което значи че е нагряван в поне 15-16 сантиметрова окръжност! Само за сведение искам да ви кажа, че инфраред инсталацията нагрява в точка с размерите на чипа, това я прави най-доброто средство за въпросния ремонт.
Писах доста гневен пост във форума, но той бе изтрит, както за щастие и постовете на самия toshe11.
Бягайте от подобни дребни мошенници и споделяйте всеки подобен опит за измама, само така можем взаимно да се пазим!

Страници: [1]