Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - BGS

Страници: [1]
1
Съжалявам,че толкова късно попаднах на този форум. За да изляза от анонимност ще заявя , че съм от собствениците на фирмата и на мен не ми е безразлично какво се пише. Първо - сервиз Ямбол не е наша собственост и търговската политика на тази фирма не е наша политика. Второ - качеството на нашата работа зависи освен от нашата квалификация, така и от качеството или по скоро произхода на уредите. Трето, негативното мнение относно физическата саморазправа в офис София е написано от наш бивш служител! Четвърто имате моето лично уверение за съдействие при проблеми с наши служители - Емайл адрес: office@bgs.bg. Моля за Вашето мнение-то е много важно за мен!

2
Емайла на фирмата не е сменен: office@servicebg.org

3
Бяла техника / Готварска печка SOGO
« -: Септември 20, 2007, 01:48:25 pm »
Считам, че това може да се отстрани с елементарен ремонт. Уреда има ограничител на плочите. При интерес можете да я рекламирате в гаранционният сервиз.

4
Посочете ми документа с който е приет и съответно издаден телевизора. Ще проверя случая.

5
Здравейте, колкото и да Ви е странно, аз съм управителя на злополучният сервиз. Желанието ми е Да Ви съдействам. Ако все пак мога да направя нещо, можете да използвате емайл адрес office@servicebg.org . Поемам ангажимента лично да разгледам всеки случай и в рамките на възможностите съдействам.
Мога да се извиня за отношението на моите служители. Не това ни е фирмената политика, и именно поради това пиша тук. Оставам на разположение!

Страници: [1]