Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mjjmiro

Страници: [1]
1
Има ли вариант EVN да се  оправдаят с това че щетите са настъпили в следствие на силния ватър който се явява природно бедствие един вид???

2
Здравейте отново, багодаря за бързия и подробен отговор. Ние написахме жалби но всеки за себе си т.е имаме четири жалби. А между другото единия от дереците е наклонен и вчера имаше аварийна група която само го огледа и си тръгна и нищо повече. Описахме всичко и това с наклонения дерек, дали трябва да посочим в  жалба, че искаме да ни обещетят за изгорелите уреди.
       Благодаря отново, с най-добри пожелания!

3
Здравейте,
   Аз съм от провинцията, в събота на 10.11.07г имаше силен вятър в резултат на което от стълба до нас хвърчаха искри. Тока спря сутринта на 10.11 и дойде към 13.00часа след 30 мин пак спря и дойде веднага като с това изгоряха 3 електроуреда - приемник за цифрова антена, телелизор и абсорбатор който не работеше а само беше включен в ел. мрежата. Малко по късно разбрах, че и на още трима от съседите са им изгорели ел. уреди- телевизори. Написахме жалби и ще ги подаваме. В трафопоста който ни захранва вечно има проблеми а и жиците не са обтегнати и крушките на ослетлението мигат и при най малкия вятър.
   От горните теми прочетох, че се изпраща жалба до ДКЕВР чрез местното ел. разпределение не може ли това да стане независимо то тях?? Благодаря

Страници: [1]