Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - enna

Страници: [1]
1
Интернет и телевизия / Pazete se ot BGMREJA
« -: Октомври 10, 2008, 02:29:27 pm »
Редовен абонат съм на интернет доставчика BG МРЕЖА, но по-некоректни доставчици не бях виждала досега. Предплащам си винаги за 3 месеца напред нета и абсолютно винаги нямам интернет поне по десет дни в месеца, което на пректика прави ползваемост на \"мрежата\" BG MREJA - 2 месеца, а за останалия 1 месец (за който съм платила предварително) дори не получавам извинение (да не говорим за каквито и да били компенсации от страна на фирмата). Измислят си какви ли не неща като повреди само и само да не пуснат колкото се може по-дълго време нета, и всеки път (дори проблемът в повечето случаи да не е в компютъра ми) държат на достъп до апартамента.
Последния път, преди две седмици версията им бе, че вероятно мрежовата ми карта се е повредила, но дори и след като си смених компютъра (купих си нов) не ми пуснаха интернета - отново с оправданието, че трябва да дойдат на място \"на проверка\". Иначе там обслужващият персонал редовно и стриктно \"следи\" кога изтича платения от теб срок за връзка и не ЗАБРАВЯ НИКОГА да те изключи още на следващия ден (дори и той да е само един).
Звучи абсурдно след като си плащаш една услуга, да не ти я предоставят и ти по никакъв начин да не можеш да се защитиш. Много мои приятели, ползвали този интернет доставчик също са крайно недоволни от обслужването им.
Пазете се от тях.

Емма

Страници: [1]