Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - kermit

Страници: [1]
1
Даа,
точно така ми отговориха и от Комисията за защита на потребителите : \"Във Вашия случай не е нарушено правото Ви на информация, по отношение на стоката и нейните характеристики.Закупената от Вас стока притежава характеристиките, определени от страните по договора за продажба и е годна за употреба, за която служат потребителските стоки от същия вид.
С оглед на гореизложеното Ви съветвам да се възползвате от възможността , предоставена Ви от търговеца за доставка на въпросните консумативи. \"
Годна за употреба!!! Само дето скоро ще изгори заради задръстения филтър. И само дето търговеца сега  ми  обеща филтър след 40 дни, но не ми гарантира следващ такъв.
Грабвайте метлите....

2
Преди година си купих прахосмукачка Фагор с хепа филтър от Интермаркет-Варна. Продавач-консултанта ме убеди в предимствата и, като ми гарантира постоянно наличие на въпросните филтри, които освен това, според него се сменяли веднъж годишно. Когато обаче реших че вече е време да сменя филтъра, от Интермаркет ми заявиха че нямат филтър, даже вече не продават този модел прахосмукачка. Моята е още гаранционна-има 2 години гаранция. В гаранционния сервиз първо ми казаха че завода производител вече не ги произвежда, а после, че ако поръчат ще имам филтъра след 40 дни.
Дали имам право да рекламирам прахосмукачката на основание липсващ консуматив, при положение,  че гаранциите не обхващат консумативите, но пък без този филтър тя не може да работи.

Страници: [1]