Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - simo

Страници: [1]
1
Полицията е уведомена, както писах по горе. Притеснява ме факта, че банката твърди че извършените транзакции са валидни и съответно сега трябва да плащам месечна вноска с която да покривам изтеглената сума. А и честно казано не очаквам намесата на полицията да реши нещата..

2
Нямам думи. Сега се оказва че трябва да внасям месечни вноски за да покрия задължението което е натрупано от измамниците. Наистина се намирам натясно но определено не смятам да възстановявам сума, която не съм похарчил аз. Нека някой който е по наясно с нещата сподели какво може да се направи. Варианта да си плащам като поп не ме устройва.

3
Аз съм поредният измамен. Преди около месец установих че сметката ми в пощенска банка е източена. Става въпрос за кредитна карта euroline. Не доумявах как са изтеглени парите при положение, че картата не мърда от джоба ми, а пин кода го знам само аз при това наизуст! Докато не открих в интернет много места с обяснението как става \"номера\" - със сканиране на картата  при теглене на пари от банкомат и камера снимаща пин кода. Като казах на служителите в банката за какво става въпрос ме гледаха като треснати.    
Полицията е уведомена, но досега няма резултат, а от банката днес получих разпечатка с тегленията от банкоматите заедно с изречението: \"Транзакциите са извършени след пълно прочитане на магнитната лента на кредитната Ви карта и надлежно въведен и верифициран ПИН код. В тази връзка от страна на Българска Пощенска Банка АД оспорените транзакции се приемат за валидни и не съществува основание за възстановяване на средства по сметката Ви.\".
Това е хора, препоръчвам ви да страните от каквито и да е било банкомати и по възможност и от  банки.
В момента съм в задънена улица и не зная какво да правя. Факта че банката е допуснала просто ей така да ми бъдат изтеглени пари от моя сметка и че след това има наглоста да твърди че няма основание да оспорвам транзакциите е леко казано наглост.

Страници: [1]