Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - nikvel

Страници: [1]
1
Това е поредното оплакване от обслужването в магазин З45 в Бизнес Парка -кв. Младост 4 . Но този път става дума за новооткрития 2 -ри магазин в сгр. 7. Той е доста по-малък от първия. Има само 2 каси и обстановката е е от интимна по-интимна. Случката е следната. Купувах си закуска и цигари и след като застанах на касата и реших да платя с ваучери за храна за закуската, а с пари -цигарите, купона започна.Незнам, как си подбират персонала, но в тези два магазина в БПС не съм виждала нормално изглеждащи и държащи се касиерки. Може и да има , но аз не съм имала честа да ги срещна.
Лелката на касата едва се побираше в пространството, което е отредено за работното й място, с несресана коса и навъсено, подпухнало лице, явно не от сън(беше вече 8:15 ч. сутринта) без да ме поздрави, започна да маркира продуктите и след като ме видя , че изваждам ваучерите за храна, се разписка" Нееее, не може да плащате цигари с ваучери" Аз я попитах, защо не изчака, за да види, дали нямам намерение да доплатя с пари за цигарите. Но тя изстреля следващия въпрос "Защо не ми казахте преди да маркирам. Нямам право на един касов бон да маркирам стока , платена с ваучер и стока , платена с пари " Попитах я трябва ли когато пазарувам, първо да питам и след това да вземам и че като клиент, който си оставя парите, не ми е хрумвало, че може да има правила, по които да пазарувам в този магазин и че ако има такива, е редно да бъде обявено по някакъв начин. Съответната мразеща себе си и работата си женица продължи да се кара с мен, че то било написано на ваучера и.т.н. Изобщо не ме слушаше, а си повтаряше като папагал едно и също. Тогава аз се ядосах и съответно си потърсих правата като клиент, на висок тон. Доприпка някакво голобрадо и пъпчасало момченце, на възраст от около 20-23 гдини, което каза, че такива били правилата и че те не ги измисляли. Аз го попитах, какъв е той . Отговорът му беше, че е управител. Съвсем се изумих, защото по нищо не му личеше(нямаше униформа,за костюм и вратовръзка да не говорим, нито табелка с името и длъжността му).
И така," с песен на уста "започнах работния си ден.Аз също търсих координати на собственика или централното ръководство на тази верига, но не ги открих. Моля Ви, ако някои има  информация, да ми каже.

Страници: [1]