Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mama_miya

Страници: [1]
1
Други / моля моля за съвет.
« -: Септември 22, 2009, 09:45:36 am »
хмммм и моят случай е почти идентичен. Вижвам, че вашият човек не е моя :))? Което е още по-страшно, защото това явно им е стил на работа. Ние подадохме оплакване в полицията. Извикаха го на разпит, той не дойде. Извикаха го втори път, закле се че ще върне парите. Имаше 2 отлагания и молби от негова страна да му влезем в положението... и така цяло лято мотаене, докато си изключи телефона:)

2
Cambodjia, ами опитайте се да си представите... Всички сме с различни характери, едни са по-борбени, умеят или поне се опитват да отстояват правата си, други сме по-тихи, не обичаме да вдигаме скандали. И какво? Тази част от хората да ги тъпчат ли?!

3
Защо нападате човека?! Предупреждава само. Който иска да се вслуша, а който иска - не

4
Автомобили / автоуслуги Горна баня
« -: Септември 20, 2009, 04:28:05 pm »
подробности... \"автосервиз находящ се на адрес кв. Горна баня, ул. „д-р Л. Григорова” № 96. След огледа тенекеджията (Георги Йорданов Христов, тел. за връзка 0898-632432) ми каза, че ремонтът ще струва 500 лв., от които съм му изплатил авансово 400 лв. След почти едномесечния престой на колата в сервиза констатирах следните щети по автомобила: недовършена тенекеджийска работа по задницата на колата, липсваща задна броня, своеволно боядисване на цялата пета врата, въпреки уговорката ни да се боядиса само и единствено мястото под и над сантиметър над бронята. В резултат на това петата врата силно се отличава, тъй като е грапава, неполирана, освен това не се затваря поради големия луфт между вратата и купето; Ключалката на багажника е неизползваема, защото е отрязана; Дъното на багажника не е оправено; Огромното матово петно върху предния капак на колата в резултата на своеволните и абсолютно ненужни действия на тенекеджията не може да бъде отстранено по друг начин, освен чрез пребоядисване на целия капак. Задните стопове не пасват на мястото си, поради непрофесионалната работа на тенекеджията. Изтичане на газ от газовата бутилка, поради проявена немарливост от негова страна. Комуникацията ми с него бе изключително затруднена поради това, че той се криеше от мен, а на настоятелните ми позвънявания по телефона, не отговаряше.
Като виждах, че действията му причиняват все по-големи щети на колата, на 25 август се принудих да я взема от там в състоянието, в което е, като получих обещание, че заплатената сума ще ми бъде възстановена. Въпреки многократните разговори и обещания от негова страна да ми възстанови сумата от 400 лв., все още не съм получил парите. ...\" - извадка от жалбата до полицията

5
Автомобили / автоуслуги Горна баня
« -: Септември 20, 2009, 01:06:40 pm »
За да не си изпатите като мен и кой знае още колко други хора, не оставяйте колите си на пишман майстора Георги Христов (0898-632432) в Горна баня, известен още като „Жоро тенекеджията” и като „Хинци”. Работи в съседната гаражна клетка до сервиза на Стенли на „Никола Петков” 96 (или другото име на улицата е „д-р Л. Григорова”). Самозван \"майстор\", както се оказва без лиценз за такава работа, некадърен, мошеник и изпечен лъжец!!! След неговата \"услуга\" колата е тотално съсипана. Пазете колите си!

Страници: [1]