Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Жанет Хаджидимова

Страници: [1]
1
Електроснабдяване / Проблеми с ЧЕЗ
« -: Септември 05, 2007, 11:36:51 am »
ok,blagodaria wi

2
Електроснабдяване / Проблеми с ЧЕЗ
« -: Септември 01, 2007, 02:48:40 pm »
Здравейте,
Имам следният проблем с ЧЕЗ:За м. Юли в сметката ми фигурираше само дневна тарифа,както се досещате те си вдигнаха цените от 01.07.07.След като им се обадих и ги уведомих,че нямам нощна тарифа на 02.08 те ми казаха,че вероятно ми е развален часовника и ще го поправят.
Дължат ли ми обещетение в този случай ЧЕЗ и имам ли право да искам да ми намалят следващата сметка?

3
На този сервиз му се носи славата от 1 година  нищо не правят скандали да вдигаш все едно е.Не мога да си обясня само защо се сключват договори за обслужване с тях.

4
cecobo ще ми дадеш ли и-мейла на Омбудсмана за да му пиша и не само за водата ще му пиша!

5
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Март 07, 2007, 02:28:36 pm »
Не са ми идвали призовки още,но аз не плащам нищо,защото ми писна да ме правят на маймуна

6
Електроснабдяване / ЧЕЗ ЕЛЕКТРО
« -: Март 07, 2007, 02:26:06 pm »
Не им вярвайте,специално за Декември-Януари никой не е минал да си направи труда да отчете електромера,сметките са написани по презумпцията,че има много почивни и празнични дни и хората си стоят в къщи,затова всички сметки са надписани.
Аз през Декември съм имала 5 почивни дни,а в сметката ми фигурираха 162 квч дневна тарифа,което после се оказа,че е изсмукано от пръстите на някой инкасатор защото към 20.02 и все още аз не съм ги изразходила.
Така,че не им се връзвайте,а ги контролирайте.

7
Аз също пострадах от Пощенска банка и МВР,на 09.11.06 ми откраднаха чантата с всички документи и  кредитни карти на ПИБ и Евролайн,от картите ми бяха източени пари,за съжаление и пин-овете ми бяха в чантата /не съм блндинка,но забравям/.Когато установих кражбата се обадих да бъдат блокирани,подадох жалба в 01РУ,на дугия ден подадох молби жалби и всичко което се изискаваше в банките.
Моето учудване беше когато след 3 месеца получих писмо от Пощенска банка,писмото беше сгъвано на 4,залепено със скоч отзад в което ми казват \"Транзакциите са извършени след пълно прочитане на магнитната лента на кредитната Ви карта и надлежно въведен и верифициран ПИН код. В тази връзка от страна на Българска Пощенска Банка АД оспорените транзакции се приемат за валидни и не съществува основание за възстановяване на средства по сметката Ви.\".
Полицията ме отсвири,загубиха ми служебната бележка,с която трябваше да отда в районото да подам документи за нова карта,бяха блокирали моята лична карта,а на баща ми не беше въпреки,че в жалбата бях писала и за нея.
Въобще надявай се полицията да ти свърши нещо.
Всяка надежда остави.
П.С. Междувременно от Пощенска банка ми се обаждаха в къщи да ме питат и да ми се карат,че не съм погасила вноската си.
НЕ Е ЛИ НАХАЛСТВО!?

8
Моят съвет към всички е освен да подавате жалби,да започнете да пишете или да се обаждате по медиите,струва ми се,че тази схема работи поне за сега.Нова телевизия е отворена към тези неща.
Пишете и не се спирайте пред нищо всички тези мошеници,трябва да се спрат,а не става ако си мълчим.
между другото имам колежка,на която гаджето и работи в БТК и си говорят по телефона....може би за ваша сметка...

9
Това са старите изтъркани номера на така наречените големи вериги,Метро първи го въведоха,слагат цена без ДДС с големи цифри,а с ДДС или няма или е написана с толкова малки цифри,че да не можеш да го видиш.
Просто като се пазарува в България трябва да гледаш и цената с или без ДДС е,срок на годност и още много неща.
Иначе ни лъжат както си искат,да не говорим,че все още има магазини в които касова бележка не се издава,а също така и потребители,които не си искат такава.
Ние сме си виновни да ни лъжат така.

10
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Март 05, 2007, 04:16:24 pm »
Искам да попитам доколко е законно Топлофикация да иска да плащам такса за това,че тръбите минават през моето жилище,не е ли радно те да ми плащат на мен вместо да ми искат пари?

11
Електроснабдяване / ЧЕЗ ЕЛЕКТРО
« -: Март 05, 2007, 04:10:53 pm »
Просто трябва да станем пъдари или целиа народ да спре да плаща сметките и те да фалират,но във всички случай трябва да им покажем,че не сме маймуни и можем да мислим и да смятаме.Никой няма да го направи вместо нас,държавата ни е отсвирила отдавна

12
Абсолютно съм съгласна не им плащам водата,не плащам парно,с тока съм по-добре-контролирам ги.
Трябва обаче да има повече такива като нас,за да влезат в час или да фалират.

13
Електроснабдяване / ЧЕЗ
« -: Март 05, 2007, 02:28:18 pm »
Искам да посъветвам всички във форума да си проверяват електромерите,защото не се отчитат правилно /според мен въоще не ги отчитат/,за м.Декември ми бяха нахакали сметка,която не мога да направя 2 месеца.Аз го отчетох сама и им се обадих да го коригират и в резултат на това сега няма да плащам ток. Ако обаче не се обадите,продължават да начисляват уж изразходени квч.

Така,че контролирайте ЧЕЗ ЕЛЕКТРО за да не ви надписват сметките.

14
Не са само Фантастико,Пикадили също го правят искат по 15 ст. за торбичка,най-куриозното е че Фантатико те задължават да им платиш пари за производството на тези торбички /когато си кандидат-доставчик при тях/,а после искат пари и от клиентите си.Не знам докога ще продължават да се приемат тези общи условия на търговските вериги.Явно в България търговците са съгласни на всякакви условия само и само да станат доставчици на големите вериги! Нямаме достойнство.
Аз лично не пазарувам във Фантастико от 10 години,но има хора,които просто нямат избор за съжаление

Страници: [1]