Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - kaka

Страници: [1]
1
Други / Условия за ползване на форума
« -: Февруари 21, 2010, 11:47:21 pm »
Ето ти най-елементарния превод благодарение на Google. Предполагам, че няма никакъв капан, това че е на английски наистина, дори и законово да е, не е редно. Мисля, че трябва да се поправи и жалко наистина, че администраторите не дават отговор на въпростие, но те са си го написали в условията - много били постингите и не можели да сварят. Аз досега не видях един отговор, освен в една статия за велосипедите и БДЖ, но незнам дали отговора беше от админа или от запознат читател! Който иска да чете:


Условия за ползване
Моля, прегледайте внимателно следните правила, политики и отказ от отговорност.
Като се има предвид в реално време характер на тази общност, че е невъзможно за нас да преразгледа съобщения или да потвърди валидността на информацията, публикувани. Ние не активен мониторинг на съдържанието на и не носи отговорност за съдържанието на материали. Ние не отговаряме за или заповед за точността, пълнотата и полезността на всяко съобщение, и не сме отговорни за съдържанието на всички данни, публикувани от членовете. Съобщенията изразяват мнението на автора на съобщението, а не непременно възгледите на тази общност или всяко юридическо лице, свързани с тази общност. Всеки потребител, който чувства, че публикувано съобщение е нежелателен се насърчава да се свържете с нас незабавно по електронната поща. Ние имаме възможността да се отстранят нежелателен съобщения и ние ще направим всичко възможно да направят това, в рамките на разумен период от време, ако преценим, че отстраняването е необходимо. Това е ръчен процес, обаче, така че моля осъзнаят, че ние не може да бъде в състояние да премахнат или да променят специално съобщения веднага.

Вие се съгласявате, чрез използването на тази услуга, че няма да използвате тази общност да публикувате всякакви материали, които съзнателно е невярна и / или клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, безпокоене, неприлични, светски, сексуално ориентирани, заплашителни, инвазивна на личния живот на дадено лице, или по друг начин violative на някакъв закон. Вие се съгласявате да не излагането на всякакви материали с авторски права, освен ако не е с авторски права, притежавани от вас.

Въпреки, че тази общност, не и не може да преразгледа съобщения, публикувани и не носи отговорност за съдържанието на всяка от тези съобщения, ние в тази общност запазва правото да изтрива всяко съобщение по някаква или без причина изобщо. Вие оставате единствено отговорен за съдържанието на съобщенията, и вие се съгласявате да обезщетите и пазите тази общност, Lussumo (създателите на дискусията софтуер), и техните представители по отношение на всяка претенция, въз основа на предаване на съобщението ви (а).

Ние от тази общност да си запази правото да разкриват самоличността си (или всякаква информация, която знаем за вас) в случай на жалба или правни действия, произтичащи от всяко съобщение, публикувано от теб. Ние дневник всички интернет адреси протокол за достъп до този уеб сайт.

Моля, имайте предвид, че реклами, верижни писма, пирамидални схеми, и не са подходящи solicitations на тази общност.

Ние си запазваме правото за прекратяване на членството поради някаква причина или без причина на всички.

2
Месни продукти / Бяла риба на \"Clever\"
« -: Февруари 21, 2010, 11:36:00 pm »
По повод на това четете етикета имам въпрос от магазин на СБА видях да продават пушен бут от сьомга, работя в ресторант попитах главният готвач, който има национално призната диплома от някъкав конкурс (незнам подробности) къде се намира бута на сьомгата и той каза че такова нещо няма! Как тогава са допуснали на етикета да пише нещо такова, а съм и убедена, че има още много лъжи относно това какво пише на етикета и какво има в опаковката! какво като прочета етикета водата във рибата ще намалее ли същото си е и никъде не го пише! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ИЗПЪРЗАЛЯТ какво да правим???

Страници: [1]