16
Хляб / За маргарина и баничките
« -: Септември 26, 2006, 12:40:57 am »
Практически във всички тестени изделия на Българския пазар се ползва маргарин вместо масло. Това за някои звучи маловажно, но само докато не прочетат това: http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=176.
Баничките (с маргарин) и бозата (със захарин) са сред редовната сутрешна храна на Българите. Това означава ли, че трябва всички деца да заболеят от болести на сърдечно-съдовата система или рак, за да може тромавата ни държава да спре тези вредни практики?
Баничките (с маргарин) и бозата (със захарин) са сред редовната сутрешна храна на Българите. Това означава ли, че трябва всички деца да заболеят от болести на сърдечно-съдовата система или рак, за да може тромавата ни държава да спре тези вредни практики?