Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - skri6ko

Страници: [1]
1
Какво му е подвеждащото. Това е като червеното на бял фон, за да го забележиш. Много рядко попадам на това предаване, но доколкото си спомням под сумата се изписват и правилата, по които може да се вземе цялата.
А \"десети обадил се\" са си чисти правила. Колко е вярно и колко не е - те си знаят.
Но никой не е виновен на тези, които се ловят на въдицата.
Пък и в крайна сметка все някой печели.

2
Дам, страшничко си е с тези подсладители. Най-сигурното решение са прясно приготвените сокчета, у дома! Никакви разтворими витамини, а бирена мая - не е вярно, че се пълнее от нея, за тези които се притесняват. И четене на етикетите, преди да си купим, каквото и да било. Не мисля, че е редно да разчитаме на производители и държава да ни защитават. Първо трябва да си помогнем ние. Пък като не им купуваме отровите, да видим до кога ще ни ги произвеждат и продават.

3
обърнете се към адвокат или просто спрете да използвате безумния софийски транспорт. Подобни случай са твърде чести, за да си даваме парите за това \"Обслужване\". По-евтино излиза с маршрутка, защото там поне нервите от контрольорите си ги спестяваме. Пак  и натъпкано и гадно, но поне билетчетата се продават по по-цивилизован начин.
Аз лично ходя пеша. Няма смисъл да им се ядосвам на тези, а и по-бързо и без чакане се стига.

Страници: [1]