Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Venci78

Страници: [1]
1
Компютри / Проблем с лаптоп
« -: Март 01, 2011, 04:17:47 pm »
Здравей, и аз съм имала подобен случай, но с неработещ вентилатор. Казаха ми, че между перките имало попаднали парченца пластмаса. Лаптопа ми беше на 2 месеца, в които бе ползван точно 6 пъти на бюрото ми в офиса. Казах им да ми го върнат и го занесох в друг сервиз, в който ми го оправиха, тъй като все пак е с международна гаранция.
При теб е било стъкълца, но в общия случай гледат как да ти откажат гаранцията с обяснението за неправилна употреба.

2
Продават супер некачествена китайска стока, батерии които след 2-3 дни спират да работят. Цените са като за качествени батерии, а всъщност получавате някакъв болкук, който не се закача правилно на лаптопа, пада при пренасяне и след няколко дни спира да може да се зарежда. Когато поисках да върна батерията една любезна госпожица ми обясни, че проблема най-вероятно ми е в лаптопа, а не в тяхната батерия!!! И това при положение, че когато си сложа старата баретия всичко си работи коректно, само че тя кара само 40 минути и за това исках нова.
Съвета ми е, стойте далеч от тях, преди бях чела и другаде лоши отзиви, но реших да ги пренебрегна и да пробвам, защото бяха единствените, които имаха моята батерия на склад, макар и на по-висока цена от дистрибуторите на НР.

Страници: [1]